Nagrađeni zbog spasavanja života

Zahvalnice su uručene Amaru Bećiroviću, Mensuru Hajdarpašiću, Salminu Nišiću i Amiru Kajeviću, građanima-spasiocima koji su 23. januara spasili život sugrađaninu, koji je skočio sa gradskog mosta
3644 pregleda 2 komentar(a)
Nagrađeni, Foto: Jadranka Ćetković
Nagrađeni, Foto: Jadranka Ćetković

Predsjednik Bijelog Polja Petar Smolović uručio je zahvalnice za iskazanu hrabrost i humanost momcima koji su spasili život sugrađanina koji je pokušao da izvši samoubistvo.

Zahvalnice su uručene Amaru Bećiroviću, Mensuru Hajdarpašiću, Salminu Nišiću i Amiru Kajeviću, građanima-spasiocima koji su 23. januara spasili život sugrađaninu, koji je skočio sa gradskog mosta.

Mladići zdušno pričaju da su u tom teškom trenutku mislili samo o jednom – kako spasiti ljudski život.

Pored zahvalnica spasiocima su uručene i novčane nagrade.

Predsjednik Smolović se zahvalio spasiocima na hrabrosti i odlučnosti da skoče u Lim, čime su pored humanosti pokazali da i građani mogu da budu aktivni dio sistema zaštite i spašavanja.

“Želim da vam zahvalim što ste uradili najplemenitiju stvar, jer ste svojom odlučnošću i mogu reći timskim radom, toga dana spasili jedan život. Kao predsjednik Opštine sam veoma ponosan na vaše djelo, a vjerujem i svi naši sugrađani”, kazao je Smolović.

Bonus video: