Nagrađivanje se nastavlja

Danka je uspjela da skupi najviše lajkova na facebook stranici Balibey Ayran i osvoji vrijednu nagradu iPhone X
357 pregleda 0 komentar(a)
Ajran, Foto: Balibey Ayran
Ajran, Foto: Balibey Ayran
Ažurirano: 08.12.2018. 07:00h

Kompanija Montenegro's One uručila je nagradu dobitnici Ayran nagradne igre. Srećna dobitnica je Danka Đukić Grba iz Bijelog Polja.

Danka je uspjela da skupi najviše lajkova na facebook stranici Balibey Ayran i osvoji vrijednu nagradu iPhone X .

‘Nagradom sam prezadovoljna i jako sam srećna što sam uspjela da osvojim tako vrijednu nagradu. Uvjerila sam se u to da nikad ne treba odustati jer upornost pobjeđuje! Imala sam divan doček u Podgorici, a kompaniji želim mnogo uspjeha u daljem radu!’, kazala je Danka Đukić Grba, dobitnica nagrade.

Kompanija Montenegro's One nastavlja da nagrađuje svoje kupce vrijednim nagradama. Ovog puta novačna nagrada od 2.000€ očekuje najljepšu Crnogorku koja napravi fotografiju sa Balibey Ayranom. Uslovi konkursa:

- Fotografije je potrebno slati u inbox facebook stranice Balibey Ayran

- Pravo učešća imaju sve djevojke sa prostora Crne Gore (24 crnogorske opštine), koje imaju više od 18 godina

- Iz svake opštine biće odabrana po jedna takmičarka i 24 najljepše fotografije biće objavljene na portalu 'Vijesti' gdje će čitaoci moći da glasaju. Za takmičarke koje budu ušle u uži krug organizovaće se 'Takmičarsko veče'

- Fotografije slati do 13.decembra

- Modeli moraju biti fotografisani sa Balibey Ayranom koji se može kupiti u: Voli Marketima, Bonela Marketi ( Capital Plaza, Bulevar Revolucije, Budva-Tre Cane i Bonela- Tivat Porto Montenegro), Planet Marketi (3,4) u Podgorici , Pekara Montenegro u Podgorici, Hotel Centra Ville.