Nakon 13 dana popravili telefon

87 pregleda 17 komentar(a)
Jelena Muratović
Jelena Muratović
Ažurirano: 18.08.2015. 18:43h

Podgoričanka Jelena Muratović kazala je “Vijestima” da su joj radnici T-coma tek juče popravili fiksni telefon, iako su 4. avgusta, kada je prijavila problem, kazali da će to riješiti sjutradan.

“Stan u kojem je fiksni telefon sam bila iznajmila Amerikancima, i nakon njihovog odlaska vidjela sam da telefon ne radi. Nijesam otišla u T-com čim sam uočila kvar, već nakon mjesec dana. Prijavila sam problem, da bi mi oni kazali da će to biti riješeno za dan... Međutim, prošle su dvije sedmice od tada i tek su ga juče popravili”, kazala je Muratovićeva.

Iz T-coma nijesu od petka odgovorili na pitanja “Vijesti”. Ona je istakla da je problem bio u zastarjelom aparatu koji je trebalo davno da promijene bez njenog angažovanja.

Muratović je navela da je nakon prve prijave problema koji nije bio riješen kada joj je rečeno, ponovo otišla u poslovnicu T-coma u Moskovskoj ulici, gdje su joj rekli da je problem riješen i pokazali joj papir na kome je to dokumentovano.

“Na papiru su napisali riješeno, a nije bilo. Ja sam im rekla da nije riješeno, jer sam provjeravala, te su mi rekli da ponovo moram prijaviti problem, što sam i uradila”, istakla je Muratovićeva.

Ona je objasnila da je poslije nove prijave zvao zaposleni iz T-coma i tražio od nje da bude u pomenutom stanu, kako bi je nazvao i preko telefona pokušao da riješi problem.

“Dogovorili smo se da me zove za 15 minuta i tako je bilo. Nazvao je i rekao da čekam dok on to riješi. Čekala sam dugo i na kraju je prekinuo, a ja taj broj sa kojeg je zvao, nijesam mogla okrenuti”, saopštila je Muratovićeva.

Bonus video: