Ne igrajte se sa djecom po zaleđenom Krupcu i Slanom jezeru

"Apelujemo na sve građane, posebno na mještane, da se suzdrže od hodanja po zaleđenim površinama, pogotovo jer je nivo vode u jezeru opao i znatno je niži od ledene površine, tako da je stvoren vazdušni čep i vjerovatnoća od pucanja leda je velika"
85 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 26.01.2017. 10:14h

Iz Elektroprivrede Crne Gore apelovali su na građane da ne hodaju po zaleđenoj površini vještačkih akumulacija Krupac i Slano.

Apelovali su i na roditelje koji na sankama vuku djecu po zaleđenim površinama jezera Krupac i Slano da to ne rade jer na taj način dovode u pitanje i svoju i bezbjednost članove porodice.

"Apelujemo na sve građane, posebno na mještane, da se suzdrže od hodanja po zaleđenim površinama, pogotovo jer je nivo vode u jezeru opao i znatno je niži od ledene površine, tako da je stvoren vazdušni čep i vjerovatnoća od pucanja leda je velika, pogotovo što su i temperature počele da rastu. Apelujemo na sve građane da čuvaju svoju bezbjednost i bezbjednost najmlađih i da zaleđene površine ne koriste za hodanje, klizanje i sankanje, jer im niko ne može garantovati da neće doći do pucanja leda i eventualnih incidentnih situacija", navodi se u saopštenju EPCG.

Galerija

Bonus video: