Nike Shop slavi svoj prvi rođendan

Povodom rođendana, 07. i 08. marta, u Nike Shopu, obezbijedili su popuste za sve posjetioce
7645 pregleda 0 komentar(a)
Nike shop u Delta Cityju, Foto: Nike shop
Nike shop u Delta Cityju, Foto: Nike shop

Najmoderniji Nike Shop u regionu otvoren je prije tačno godinu dana u podgoričkom šoping centru Delta City, koji po opremljenosti i inovacijama ne zaostaje za Nike radnjama u najvećim svjetskim metropolama.

Tokom ove godine, predstavljen je najnoviji koncept Nike-a, sa jedinstvenom ponudom različitih kategorija, sa akcentom na trčanju, ali i na ženskom treningu, sportswear-u, košarci i dječijem asortimanu, a potrošačima je ponuđeno šoping iskustvo po svjetskim standardima. Cijele godine, družili smo se na brojnim događajima i testiranjima najnovijih Nike modela.

Povodom rođendana, 07. i 08. marta, u Nike Shopu, obezbijedili su popuste za sve posjetioce.

Osim toga, u šopu, 08. marta od 18h do 20h, čeka vas posebno iznenađenje! Naša nadaleko čuvena rukometašica, Milena Raičević, biće vaš domaćin. Uslužiće vas, preporučiti modele, družiti se sa vama i razmijeniti iskustva kako sa terena tako i iz života javne ličnosti.

Milena RaičevićVaš domaćin Milena Raičević

Nike je najveći sportski brend na svijetu, osnovan od strane Bila Bauermana i Fila Najta ’60-tih godina. Sa po 500 dolara kapitala i uz stisak ruke, ušli su u partnerstvo koje je zauvjek promijenilo lice sporta. Uspjeh na tržištu postigli su zahvaljujući raznovrsnosti svojih proizvoda, konstantnim inovacijama i jakoj vezi sa potrošačima, predstavljaju i sve uvijek na novi i drugačiji način.

Nike brend donosi inspiraciju svim sportistima na svijetu, a kako je Bauerman govorio: "Ako imate tijelo, vi ste sportista".

Pozivamo Vas da posjetite jedini zvanični Nike šop u Crnoj Gori i da zajedno proslavimo rođendan.

Promo sadržaj