Nikšić: Ključevi za deset porodica RE populacije

Klaus Mok, regionalni koordinator Help-a za Crnu Goru i Srbiju, zahvalio se ambasadi Njemačke i Opštini Nikšić, a korisnicima poželio lijep i srećan život u novim stanovima
57 pregleda 7 komentar(a)
Ažurirano: 29.12.2017. 13:05h

Deset porodica RE populacije iz Nikšića za Novu godinu dobilo je najljepši poklon – ključeve od stana koji se nalaze u naselju Gračanica.

Riječ je o četiri objekta izgrađena kroz sufinansiranje Opštine Nikšić, koja je obezbijedila zemljište i komunalije, vrijednosti oko 130 hiljada, i njemačkog Ministarstva vanjskih poslova i njemačke humanitarne organizacija Help, čija donacija iznosi 150 hiljada eura.

Predsjednik Opštine Veselin Grbović zahvalio se donatorima uz nadu da će na toj lokaciji, gdje je prije više od dvije godine takođe izgrađeno deset stanova, nastaviti sa gradnjom.

V.d. ambasadora Njemačke u Crnoj Gori Uve Merkater kazao je da su NVO Help i lokalna uprava Nikšića još jednom dokazali da su pouzdani i efikasni saradnici u humanitarnim projektima.

Klaus Mok, regionalni koordinator Help-a za Crnu Goru i Srbiju, zahvalio se ambasadi Njemačke i Opštini Nikšić, a korisnicima poželio lijep i srećan život u novim stanovima.

Izvođač radova, koji su započeti srdinom juna tekuće godine, je firma „Eurozoks“ iz Spuža, a površina objekata iznosi nešto preko 50o metara kvadratnih.

Galerija

Bonus video: