Nikšić: Studenti, izviđači i gimnazijalci dali krv

“Ovo je tradicionanlna akcija studenata organizovana u koordinaciji sa Crvenim krstom grada. Akciji su se pridružili izviđači i oni će ubuduće zajedno organizovati ovu akciju, dok su gimnazijlaci došli samoinicijativno. Za akciju se prijavilo 45. a krv dalo njih 30. Sponzori akcije su Klub dobrovoljnih davalaca krvi Elektroprivrede i Crveni krst Nikšića”, kazao je Goran Damjanović, iz Crvenog krsta
383 pregleda 0 komentar(a)
Sa akcije davanja krvi, Foto: Crveni krst
Sa akcije davanja krvi, Foto: Crveni krst

U Nikšiću je organizovana akcija dobrovoljnog davanja krvi koju su organizovali studenti, ali su im se pridružili i izviđači i gimnazijalci.

“Ovo je tradicionanlna akcija studenata organizovana u koordinaciji sa Crvenim krstom grada. Akciji su se pridružili izviđači i oni će ubuduće zajedno organizovati ovu akciju, dok su gimnazijlaci došli samoinicijativno. Za akciju se prijavilo 45. a krv dalo njih 30. Sponzori akcije su Klub dobrovoljnih davalaca krvi Elektroprivrede i Crveni krst Nikšića”, kazao je Goran Damjanović, iz Crvenog krsta.

Tokom decembra biće organizovano pet akcija, a ova današnja je prva. Narednog utorka akciju organizuje željezarin Klub dobrovoljnih davalaca krvi.

Bonus video: