Nikšićki i prištinski Fakultet za sport potpisali memorandum

Memorandum je stavljen akcenat na zajedničko djelovanje u okviru razmjene studenata, akademskog i neakademskog osoblja, bilateralnih i međunarodnih projekata, kao i jačanju dobrosusjedske i prekogranične saradnje
305 pregleda 1 komentar(a)
Fakultet za sport Nikšić, Foto: Fakultet za sport i fizičko vaspitanje
Fakultet za sport Nikšić, Foto: Fakultet za sport i fizičko vaspitanje
Ažurirano: 26.12.2017. 08:07h

Dekani nikšićkog i prištinskog Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, doc. dr Stevo Popović i prof. dr Musa Selimi, potpisali su memorandum o razumijevanju, čime su ozvaničili već postojeću saradnju u okviru Ceepus mreže.

Memorandum, kojim su usaglašeni ciljevi zajedničkog djelovanja za naredni period, stavljen je akcenat na zajedničko djelovanje u okviru razmjene studenata, akademskog i neakademskog osoblja, bilateralnih i međunarodnih projekata, kao i jačanju dobrosusjedske i prekogranične saradnje.

Potpisivanju su, pored dekana, prisustvovali i prodekan za nastavu, doc. dr Danilo Bojanić, i šef studijskih programa, doc. dr Milovan Ljubojević, sa nikšićkog Fakulteta za sport, kao i prodekan za nauku prof. dr Hasim Rushiti, sekretar Gani Ibrahimi i asistent mr Afrim Selimi, ispred fakulteta iz Prištine.

Bonus video: