Nikšićki osnovci srcem za Anđelu

„Učenici su organizovali dvodnevni sajam malih preduzetnika i svoje vještine, koje su pretvorili u rukotvorine, ponudili su zaposlenima, roditeljima i svim dobronamjernim posjetiocima, a takođe su pripremljene i novogodišnje priredbe za koje će se plaćati ulaznice. Sav prihod će biti usmjeren za Anđelino liječenje“
55 pregleda 0 komentar(a)
OŠ Milija Nikčević, Foto: Svetlana Mandić
OŠ Milija Nikčević, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 28.12.2016. 13:10h

U nikšićkim osnovnim školama „Milija Nikčević“ i „Luka Simonović“ organizovani su novogodišnji bazari koji su humanitarnog karaktera, a novac će biti uplaćen za liječenje Kotoranke Anđele Petrović, koja je na liječenju u Štutgartu.

Prema riječima Slavice Perošević, direktorice škole „Milija Nikčević“, novogodišnji bazari se u toj školi tradicionalno organizuju a ovogodišnji je posebno značajan jer je humanitarnog karaktera.

„Učenici su organizovali dvodnevni sajam malih preduzetnika i svoje vještine, koje su pretvorili u rukotvorine, ponudili su zaposlenima, roditeljima i svim dobronamjernim posjetiocima, a takođe su pripremljene i novogodišnje priredbe za koje će se plaćati ulaznice. Sav prihod će biti usmjeren za Anđelino liječenje“, kazala je Perošević.

Akcija ima slogan „Mali preduzetnici JU OŠ „Milija Nikčević“ srcem za Anđelu“. Bazarje bio prilika i da talentovane učenice devetog razreda Milica Simović i Kristina Nikčević pokažu svoje likovne radove.

I učenici škole „Luka Simonović“ su radove radili srcemi i izložili ih u holu škole trudeći se da u svaki rad utkaju i dio njihove želje da Anđela ozdravi. Pored bazara, mališani odjeljenja III-1 pomenute škole, priredili su humanitarnu priredbu za Anđelu.

Bonus video: