Nina Badić i Grašo na Brodet festu - Vijesti.me
11. JUNA U PRŽNU

Nina Badić i Grašo na Brodet festu

Brodet fest predviđa cjelodnevni program koji će podrazumijevati pripremu i degustaciju brodeta, degustaciju lokalnih poslastica i crnogorskih vina, dječiji program

Brodet fest
Brodet fest (Foto: TO Budva)

Nina Badrić i Petar Grašo biće zvijezde na ovogodišnjoj gastronomsko - muzičkoj fešti "Brodet fest" koja će 11. juna biti održana u Pržnu.

Jednu od najtraktivnijih fešti koja se u vrijeme predsezone održava u metropoli turizma organizuje Turistička organizacija opštine Budva.

"Brodet fest predviđa cjelodnevni program koji će podrazumijevati pripremu i degustaciju brodeta, degustaciju lokalnih poslastica i crnogorskih vina, dječiji program i koncerte primorskih klapa, a u večernjim satima, na samoj obali mora, ispred hotela "Maestral", nastupiće Nina Badrić i Petar Grašo. Od posebnog značaja za nas je uključivanje svih privrednika ovog posebno važnog dijela naše rivijere, imajući u vidu da održavanjem ove manifestacije utičemo na poboljšanje kvaliteta turističke ponude cijele budvanske rivijere, kao i da značajnije utičemo na produženje turističke sezone i činimo boravak turistima još ljepšim", kazala je portparol TO Budve Darja Marović.