NLB Banka poklanja stan – izvlačenje dobitnika 10.04.2020. u 18:20 časova

Izvlačenje dobitnika će se održati na TV Vijesti, a dobitnika će izvući naš proslavljeni košarkaš Nikola Ivanović
16235 pregleda 0 komentar(a)
Nagradna igra, Foto: NLB banka
Nagradna igra, Foto: NLB banka
Ažurirano: 09.04.2020. 13:04h

NLB Banka je organizovala nagradnu igru u kojoj poklanja stan u stambeno-poslovnom kvartu Central point u Podgorici, vrijedan 55.000 EUR. Nagradna igra pod sloganom "NLB Banka poklanja stan. Dobro došli u Vaš dom" organizovana je u periodu od 20.09.2019. do 31.03.2020. a pravo da učestvuju u nagradnoj igri ostvarili su svi građani koji su postali klijenti NLB Banke do 31.12.2019. i primili najmanje tri plate ili tri penzije do 31.03.2020. preko novootvorenog NLB računa. Izvlačenje dobitnika će se održati u petak 10.04.2020. u 18:20 časova na TV Vijesti, a dobitnika će izvući naš proslavljeni košarkaš Nikola Ivanović.

Šansu da osvoji stan ima 1385 novih klijenata koji su zadovoljili sve uslove za učešće u nagradnoj igri. Ovaj podatak potvrđuje da građani Crne Gore NLB percipiraju kao sigurnu banku sa kojom mogu da posluju dugoročno. U prilog tome ide činjenica da je NLB Banka lider na tržištu stambenih kredita (24,8% tržišnog učešća, podatak na 30.09.2019.), jer je najčešći izbor građana prilikom rješavanja jednog važnog životnog pitanja, kao što je kupovina vlastitog stana. Upravo to je bio jedan od razloga da NLB Banka organizuje ovakvu nagradnu igru i pokloni stan, sa ciljem da odgovori na povjerenje koje uživa u zajednici u kojoj posluje.

Izvlačenje dobitnika u velikoj nagradnoj igri „NLB Banka poklanja stan. Dobrodošli u Vaš dom.“ biće održano uz poštovanje svih propisanih mjera od strane Instituta za javno zdravlje Crne Gore i Vlade Crne Gore zbog epidemije novog koronavirusa. Petočlana komisija biće zadužena da isprati regularnost izvlačenja i odradi finalnu provjeru da je dobitnik ispunio sve uslove propisane pravilima nagradne igre.

Izvlačenje možete pratiti i na našem portalu i na facebook profilu kao i na facebook profilu NLB Banke.

NLB Banka je ponosna na lojalnost i povjerenje svojih klijenata koje se oslanja na njenu dugogodišnju tradiciju poslovanja u Crnoj Gori i rezultate koje ostvaruje.

Kao i u dosadašnjem poslovanju ali i u situaciji koja nas je sve stavila pred ozbiljan izazov sa kojim se zajedno suočavamo, NLB Banka će nastaviti da bude podrška i siguran partner svojim klijentima u svemu što dolazi.

Iz banke podsjećaju građane i klijente da ostanu u svojim kućama. Za potrebe poslovanja sa bankom, klijentima preporučuju digitalne usluge (mobilno i elektronsko bankarstvo, bankomati, kartice itd.) koji sada dolaze uz posebne povoljnosti. Više o tome pročitajte na www.nlb.me/savama