Nova TV platforma EON od 5. septembra

Prvi put u regionu, uz EON, biće omogućeno gledanje televizije preko Smart TV aplikacije, na televizorima najnovije generacije
157 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 30.08.2017. 07:14h

United Grupa i Telemach lansiraju TV platformu najnovije generacije, EON. Na svim ekranima - tabletu, smart telefonu, računaru i sa najvećim brojem unaprijeđenih funkcionalnosti do sada, EON će zamijeniti postojeći D3GO. Uz to, velika novina je da će EON od samog starta biti dostupan i na smart televizorima, a tokom sljedeće godine pojaviće se i EON digitalni prijemnik putem kojeg će sve nove i intuitivne funkcije, osim na Smart televizoru, biti moguće i na svim ostalim uređajima.

Televizija preko Smart TV aplikacije

Prvi put u regionu, uz EON, biće omogućeno gledanje televizije preko Smart TV aplikacije, na televizorima najnovije generacije.

Gledanje EON-a na računarima je omogućeno preko svih pretraživača, bez potrebe za bilo kakvim dodatnim softverom (plugin-om), dok je za mobilne uređaje EON aplikacija dostupna na App Store-u ili Google Play Store-u.

Ljepši i jednostavniji interfejs

Inovativni dizajn korisničkog interfejsa EON-a omogućava jednostavno i intuitivno korišćenje platforme, brzo pretraživanje i kreiranje liste omiljenih kanala, kao i aktiviranje podsjetnika za emisije koje želite da gledate.

Pretraživanje u Video klubu je mnogo brže i lakše i to prema naslovu, žanru, godini izdanja i ocjeni.

Nastavi gledanje na drugom uređaju

Video klub je dobio još jednu funkcionalnost. EON omogućava da se započeto gledanje na jednom uređaju nastavi na drugom. Na ovaj način film ili serija čekaju vas tamo gdje ste stali, kad vama to odgovara.

Gledaj 7 dana unazad

Uz EON, umjesto dosadašnja 72 sata, moguće je gledati sadržaj do čak 7 dana unazad. To u Crnoj Gori predstavlja najduži vremenski period za gledanje TV-a unazad.

Svi kanali na svim uređajima

Uz EON, sve kanale iz svog paketa moći ćete da gledate na vašim omiljenim urađajima, bilo kada.

Najbolji način da gledaš najbolji TV sadržaj

(PROMO)

Galerija