Novi koncept svadbe u četiri koraka

Photo Booth je kao pozorišna scena za vaše goste - mjesto emocija, mjesto ludiranja
7968 pregleda 0 komentar(a)
Novi koncept svadbe u četiri koraka, Foto: Photo Booth
Novi koncept svadbe u četiri koraka, Foto: Photo Booth
Ažurirano: 07.02.2020. 15:19h

Njih dvoje se vole i razumiju. Naivno misle: „Šta im još treba za srećan brak?“. Za srećan i skladan brak, vjerovatno ništa više. A ni manje! Ali za dobru svadbu, njihova ljubav i razumijevanje su tek sporedna stvar. Toliko, da sve druge odjednom postaju važnije.

Ali polako!

Postoje stvari na koje vas dvoje, kao mladenci ne možete da utičete. Na primjer, do kog broja zvanica će se zaustaviti vaši roditelji... Zato ih se manite. Uzmite svoju svadbu u svoje ruke i počnite. Organizujete samo ono što vi možete da stavite pod kontrolu.

1. Datum vjenčanja.

To je svakako prvi korak na kom ćete odlično proći. Ugovorićete kada i gdje da dođe matičar i „očita“ vam vaša prava i obaveze. I ne treba da vas je briga da li će baš tog dana nekome nešto „iskočiti“. Vi se ne prilagođavate zvanicama! Dosta od vas što ćete se prilagođavati na novo poglavlje života... Samo svima blagovremeno pošaljite pozivnice.

2. Izbor prostora za svadbu.

Važan je. Čak veoma, i to ne samo zbog toga da bi matičar znao gdje da dođe. Glavno je da svi gosti stanu i da imaju dovoljno manevarskog prostora za posluženje, okretanje, igranje, da se sve klime iznenada ne pokvare baš na vaš dan, koji je, kako će se ispostaviti, bio najtopliji ikad zabilježen.

3. Muzika.

Ko će praviti štimung na vašoj svadbi, ko će zabavljati vas i vaše goste, od izuzetnog je značaja. Kad tu zaškripi...kad ti pluća od buke vibriraju nekoliko dana a „uši otpadaju“ od falširanja izvođača, teško da „stvar“ može da se „izvadi“. Dakle, povedite računa. Nije bez veze ona stara „Koliko para, toliko muzike“. Na muzici se ne štedi.

Photo Booth
Izbor prostora za svadbu je važan(Foto: Photo Booth)

4. Fotografije.

Sad dolazimo do glavne stavke koja se ne preskače ni po koju cijenu. To je ona svijetla tačka svakog svadbenog veselja, onaj faktor X zbog kojeg će u sijenku pasti svi eventualni propusti vaše svadbe. Njeno veličanstvo – fotografija! Pamtivijek! Kad sve prekrije paučina zaborava, ona ostane. Rekli su, slika govori više od hiljadu riječi.

Na muzici se ne štedi
Slika govori više od hiljadu riječi(Foto: Photo Booth)

Ali, ako fotka dolazi iz Photo Booth-a ili Magičnog Ogledala, onda ste vi imali svadbu plus. Jer, ove must have sprave imaju upravo ono što vama treba. A treba vam vaša svadba i posle svadbe!

Nije to fotograf koji zabilježi čin vjenčanja. Svi namjeste osmijeh i škljoc. Fino! Ne može biti bolje!

„Kakva je da može!!! I te kako!“

Jer, Photo Booth je kao pozorišna scena za vaše goste. Mjesto emocija, mjesto ludiranja. Iza zavjese foto kabine oni vam ostavljaju najluđe poruke, oni vam nude sebe „na dlanu“ u raznim „izdanjima“, „pakovanjima“ i pozadinama. Oni vam se smiješe, otkačeno rugaju, šalju vam poljupce, oni se zbog vas maskiraju, ludiraju, glume, zbog vas će postati ćelavi, brkati, rogati, šukati... To rade, kad im dođe! Kad emocije dostignu vrhumac, Photo Booh čeka da ih ovjekovječi. Sve zbog vas, mladenaca.

A prije nego što ode... Ostavi vam nešto najljepše, nešto zbog čega je vrijedilo ne samo napraviti svadbu, već uopšte oženiti se ili udati. Ostavi vam na jednom mjestu fotografije svih dragih ljudi, baš onakvih kakvi su, kakvim ih znate i volite.

Ostaje vam guestbook - knjiga vaših gostiju i sve njihove poruke namijenjene vama. Zamislite ih posle pet, deset, dvadeset godina... Čarobno! Veliko kao uspomena.

Photo Booth
Guestbook - sjajna uspomena(Foto: Photo Booth)

Svi ostali koraci u planiranju svadbe i nisu koraci u pravom smislu. Više su slojevi jednog od ova četiri. Pozivnice, vjenčanica, svadbeno odijelo, kravata i cipelice, pa dekoracija, meni, piće...sve su to detalji koji izgledaju važni u jednom trenutku.

Kad sve prođe pašće u zaborav. Ostaje knjiga vaših gostiju, vaš guestbook i ona emocija koju su vam poslali.

Zato mladenci, naprijed: matičara ćete naći u vašoj Opštini, prostor, na listi objekata za svadbeno veselje, muziku preporukom a foto kabinu na www.photo-booth.me

Trenutno, u Podgorici u TC Delta City je sajam vjenčanja i možete nas posjetiti i ostvariti popust rezervacijom u iznosu od 30%. Na sve pakete!

Za vise informacija pogledajte: https://www.instagram.com/photoboothmne/?igshid=1glb55s3q9ayb.

Kontakt telefon: +382 67 14 14 44

Upiti na mail: photoboothmne@gmail.com

Photo booth
Ostvarite popust rezervacijom u iznosu od 30 odsto(Foto: Photo booth)