Novi Porto Montenegro Jahting klub za nautičku klijentelu

"Porto Montenegro je najprepoznatljiviji nautički centar u regionu, a nesumnjivo i vodeća matična marina na Mediteranu, pa time i zaslužuje savremen Jahting klub, namijenjen klijentima u marini, gostima hotela „Regent“ , vlasnicima stanova, ali i gostima – saopštio je danas tim povodom menadžent kompanije „Adriatic Marinas“
229 pregleda 0 komentar(a)
Porto Montenegro, Foto: Porto Montenegro
Porto Montenegro, Foto: Porto Montenegro
Ažurirano: 17.07.2015. 13:29h

Svjetska nautička klijentela od ovog ljeta uživa u novom „Porto Montenegro Jahting Klubu“ – uz prestižni lounge bar za kapetane i jahting-industrijalce, njega čine Lido bazen,te novootvoreni restorani „Pranzo“ i „De Gustibus“, i noćni klub „Platinum“.

„Porto Montenegro je najprepoznatljiviji nautički centar u regionu, a nesumnjivo i vodeća matična marina na Mediteranu, pa time i zaslužuje savremen Jahting klub, namijenjen klijentima u marini, gostima hotela „Regent“ , vlasnicima stanova, ali i gostima – saopštio je danas tim povodom menadžent kompanije „Adriatic Marinas“.

Kombinacijom savremenih i tradicionalnih elemenata enterijera sa formom brodske kabine čiji dizajn potpisuje Tino Zervudachi, Jahting klub za svoje članove nudi konferencijsku i salu za sastanke, bar, trpezariju i vanjsku terasu, sve u sklopu Lido kompleksa. Pod Klubom posluju jedriličarski i sportski klub Porto Montenegra koji se nalaze u bivšem Domu vojske na Seljanovu, nudeći članovima pristup teniskim terenima, teretani, fitnes klubu, veslanju i nautičkoj floti – atraktivnim Blu26 i Tofinou 9,5 jedrilicama.

U sklopu ovog kompleksa, svakako je najprepoznatljiviji 64 metara dug bazen Lido, koji je tokom zimskih mjeseci bukvalno nanovo izgrađen. Uz bazen su ležaljke, plažni kreveti i baldahini, sa kapacitetima za smještaj 188 gostiju.

„Ove godine novitet su gastronomske delicije mediteranske kuhinje koje se mogu degustirati na privatnoj terasi namijenjenoj gostima, uz znalački pripremljene koktele i selekciju regionalnih vina”, saopštavaju iz Porto Montenegra precizirajući da je novi “Lido Pranzo” neformalni dnevni restoran uz bazen, sa 100 mjesta i menijem na kome se nalaza svježe salate, paste sa plodovima mora i svježa grilovana riba.

Pružajući ekskluzivno gastro iskustvo u nezaboravnom okruženju na krovu, kao dio kompleksa posluje i restoran “De Gustibus”, perfektno pozicioniran, sa pogledom na zalazak sunca iznad bazena.

Svježu ribu i morske plodove ovdje svakodnevno donose bokeški ribari, a kulinarski specijaliteti se spremanju po lokalnoj recepturi, svake večeri od 19 sati.

Noćni klub “Platinum” ovog ljeta donosi novu sofisticiranu dimenziju noćnog života i zabave u Crnoj Gori.

Kreiran da ispuni najviše standarde njujorškog klabinga, a estetski i produkcijski da bude u ravni sa klubovima sa Azurne obale, klub je otvoren svakog dana od 21 sat.

U dinamičnom kalendaru ekskluzivnih žurki i DJ nastupa, akcenat je stavljen prije svega na gostovanja svjetski renomiranih DJ imena koja će gostovati četvrtkom, a među kojima su Sylvain Armand, Dubvision, Dimitri Vangelis & Wyman i Eddie Thoneick.

Bonus video: