Novi poštar se nije snašao: Pošta i računi ispred prodavnice

Ulice u Donjim Kokotima nemaju imena, na kućama nema brojeva, mnogi mještani imaju ista imena i prezimena
199 pregleda 17 komentar(a)
pošta, Donji Kokoti, Foto: Čitalac "Vijesti"
pošta, Donji Kokoti, Foto: Čitalac "Vijesti"
Ažurirano: 26.02.2016. 20:23h

Računi za prethodni mjesec, pisma i sva ostala pošta mještana Donjih Kokota ostavljena je ispred lokalnog marketa u tom podgoričkom naselju.

Novi poštar koji je zamijenio starog, koji je zbog zdravstvenih problema na liječenju u Kliničkom centru, nije mogao da se snađe sa adresama i sve račune, pisma i pošiljke ostavio je u marketu.

Pisma, računi fiksne i mobilne telefonije nalaze se u kartonskoj kutiji ispred marketa. Novi poštar imao je problem jer ulice u tom naselju nemaju nazive, na kućama ne postoje brojevi pa kako kaže jedna od mještanki, ni ona sama, koja tu živi već duži niz godina, ne bi se mogla snaći i raznijeti poštu. Zato tvrdi da razumije novog poštara koji je ostavio pisma ispred trgovine.

Mještani kažu da u tom dijelu Kokota ima dosta ljudi sa istim imenom i prezimenom, zbog čega su i oni sami bili prinuđeni da otvaraju tuđe račune i pisma da bi bili sigurni da su uzeli prave. Ovo je prvi put da je pošta u Donjim Kokotima ostavljena pred prodavnicom, jer je prethodni poštar upoznao sve u naselju, dok se njegov nasljednik još nije snašao.

“Vijesti” su pokušale da dobiju odgovore od Pošte, ali nijesu uspjele da kontaktiraju PR te firme, jer se nije javljao na telefon.

Bonus video: