Novi rekord portala Vijesti!

Na dan izbora koji je portal Vijesti pratio uživo i informisao svoje čitaoce o svim izbornim dešavanjima, zabilježeno je preko 4.3 miliona pregledanih strana, ostvareno preko milion posjeta od strane preko 400 hiljada jedinstvenih korisnika
78 pregleda 25 komentar(a)
Portal Vijesti, Foto: Filip Roganović
Portal Vijesti, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 17.10.2016. 08:29h

Portal Vijesti je oborio rekord po broju posjeta i pregledanih strana u toku jednog dana.

Na dan izbora koji je portal Vijesti pratio uživo i informisao svoje čitaoce o svim izbornim dešavanjima, zabilježeno je preko 4.3 miliona pregledanih strana, ostvareno preko milion posjeta od strane oko 300 hiljada jedinstvenih korisnika.

Portal je zbog preopterećenosti, koja je bila više nego 10 puta veća od uobičajene, povremeno bio nedostupan što samo zabilježene brojke čini još značajnijim.

Rekordi su oboreni i na nivou posjeta ostvarenih u posljednjih mjesec dana, pa je tako u tom periodu otvoreno nevjerovatnih 58 miliona strana, preko 11 miliona posjeta, a sajt je posjetilo preko milion i 100 hiljada jedinstvenih posjetilaca na svim platformama.

Prema podacima sa sajta similarweb.com, broj posjeta portalu Vijesti je daleko veći od ukupnih posjeta naredna četiri najbolje rangirana crnogorska informativna portala zajedno.

Facebook stranicu "Vijesti" prati preko 95 hiljada ljudi, a broj ljudi koji prati "Vijesti" na Twitteru je prešao 38 hiljada.

Ekipa portala "Vijesti" se zahvaljuje čitaocima na ukazanom povjerenju.

Bonus video: