Novogodišnji paketići za djecu iz doma "Mladost" stižu na motorima

Okupljanje moto Deda Mrazeva predviđeno je kod Hard Rock Caffe-u Podgorici...
88 pregleda 3 komentar(a)
Moto djeda mrazevi, Foto: MC Cruiser
Moto djeda mrazevi, Foto: MC Cruiser
Ažurirano: 22.12.2017. 14:05h

Bajkeri obučeni u odijelo Djeda Mraza u subotu će posjetiti štićenike Dječjeg doma „Mladost“ u Bijeloj i uručiti im uručiti novogodišnje poklone.

U akciji je najavljeno učesće moto klubova „Noćni Vukovi“, „Posejdon“, „Vitezovi“ , „Sokolovi,“ „Moćnici“ , „Familija“, Titograd, „Pirat“. Iz Herceg Novog uz MC „Cruser“, učestvovaće „Independent“i „Đenka“.

Udruženje „No limit bikers“ iz Podgorice tradicionalnu akciju „Moto Djeda Mrazevi“organizuje šesti put, a osim poklon paketića, u dogovoru sa upravom Doma, donijeće i garderobu i obuću za mališane. Domaćin bajkerima biće hercegnovski Moto klub “Cruiser”, koji je zajedno sa ostalima klubovima iz Crne Hore, ali i motoristima koji nisu članovi, dali su novčane priloge za kupovinu garderobe, obuće, i paketiće.

Okupljanje moto Deda Mrazeva predviđeno je kod Hard Rock Caffe-u Podgorici, odakle će se u 10 sati, zajedno sa učesnicima iz gradova sa sjevernog i centralnog područja, uputiti ka Herceg Novom. Usput će im se pridruživati ekipe iz Ulcinja, Bara i Sutomora, zatim Petrovca, Bečića i Budve, pa iz Kotora i Tivta, da bi se oko 12 sati na trajektnom prelazu u Kamenarima spojili sa motoristima iz Herceg Novog.

Svi zajedno prvo će krenuti u defile magistralom do Petlje. Potom će se spustiti do Igala, zatim ulicom Sava Ilića, i jednosmjernom do Dječjeg doma u Bijeloj gdje će poklonima i pažnjom razvesiti mališane i uljepšati im praznike.

Bonus video: