NP "Sutjeska": Pomozite da se klizište ispod spomenika Bitke na Sutjesci što prije sanira

Nakon što se aktiviralo klizište ispod samog spomenika Bitke na Sutjesci i partizanske spomen-kosturnice, upravi Nacionalnog parka javio se veliki broj organizacija, institucija i ustanova, ali i građana iz svih krajeva nekadašnje Jugoslavije koji su izrazili želju da pomognu u saniranju klizišta
792 pregleda 2 komentar(a)
Nacionalni park "Sutjeska", Foto: Radio Foča
Nacionalni park "Sutjeska", Foto: Radio Foča
Ažurirano: 14.02.2018. 19:59h

Nacionalni park “Sutjeska” pozvao je sve organizacije, instiutucije, pravna i fizička lica da u skladu sa mogućnostima pomognu da se klizište u Dolini heroja što prije sanira, prenosi Radio Foča.

"Da bismo osigurali potrebnu efikasnost u realizaciji neophodnih aktivnosti na sanaciji posljedica izazvanih klizištem, pozivamo na solidarnost sve organizacije, institucije, organe, tijela i pojedince da u skladu s mogućnostima daju svoj doprinos kako bi ublažili štetu i smanjili rizik od prirodne katastrofe koja je ugrozila naše kulturno dobro", navodi se u pozivu za pomoć.

Kako prenosi Radio Foča nakon što se aktiviralo klizište ispod samog spomenika Bitke na Sutjesci i partizanske spomen-kosturnice, upravi Nacionalnog parka javio se veliki broj organizacija, institucija i ustanova, ali i građana iz svih krajeva nekadašnje Jugoslavije koji su izrazili želju da pomognu u saniranju klizišta.

Svi koji to žele mogu da učestvuju u obnovi spomen-kompleksa, a sredstva se mogu uplatiti na namjenski podračun kod Nove banke u konvertibilnim markama na ime JU Nacionalni park Sutjeska, br. 555-8000037215317. Za devizne prilive iz inostranstva u eurima i američkim dodlarima instrukcije su NOVA BANKA A.D. BANJA LUKA; SWIFT: NOBIBA22; BA395551101000241265; JAVNA USTANOVA NACIONALNI PARK “SUTJESKA” TJENTIŠTE BB",

Bonus video: