Stigli udžbenici u Gradsku knjižaru

Svoje školarce možete opremiti u objektima Gradska knjižara u Podgorici, Nikšiću, Tivtu, Radanovićima, Kotoru, Petrovcu, Igalu i Baru
2274 pregleda 0 komentar(a)
Spremni za školu
Spremni za školu
Ažurirano: 26.08.2019. 12:47h

U svim prodajnim objektima ,,Gradska knjižara’’ od danas 26. avgusta možete naći udžbenike za osnovnu školu, lektire, rječnike, kao i bogat i raznolik asortiman školskog pribora i opreme. ,,Gradska knjižara’’ je mjesto gdje ćete najbolje opremiti svoje školarce bilo da vam trebaju ruksaci, pernice, sveske, lenjiri, olovke, bojice i to visokog kvaliteta po pristupačnim cijenama.

Gradska knjižara iz svoje ponude izdvaja:

ŠKOLSKE TORBE ne bi smjele biti teške, a preporučuju se one sa ojačanim leđnim dijelom i sa širokim naramenicama. Uz pretpostavku da će djecu više privući dezen/dizajn nego kvalitet, pripremili smo torbe raznih dobavljača koje će zadovoljiti i vaše mališane i vas. Vodite računa da težina i veličina ranca odgovara uzrastu djetata. Bilo da su to rančevi koji imaju točkiće ili se nose na leđima nešto je što koriste svakodnevno i predlažemo rančeve Busquets, Santoro ili Rucksack only.

ŠKOLSKE PERNICE se koriste svakodnevno, u školi i kod kuće. Izbor pernice koja već posjeduje najosnovniji pribor ekonomičniji je i ne dovodi vas u dilemu da li ste nešto zaboravili da kupite. Ukoliko školski pribor kupujete odvojeno prazne pernice su odličan izbor. Pune pernice su odličan poklon ukoliko tetke, bake i strine ne znaju čime da obraduju đake za početak školske godine.

ŠKOLSKE SVESKE malog i velikog formata sa tanjim ili debljim koricama, sa spiralom ili bez. Poznati proizvođač školskih sveski ELISA nudi kvalitetan papir debljine 80gr koja će za prvake biti odlična s obzirom da ih čeka puno pisanja i brisanja. Dezene prepustite djeci da biraju.

ŠKOLSKI PRIBOR je neizostavan dio i, zavisno od uzrasta djeteta, kupuje se tokom cijele godine. Kako biste sebi olakšali, a ujedno i djeci pričinili zadovoljstvo, opredijelite se za najkvalitetniji pribor koji će duže trajati a čiji kvalitet sigurno imaju svjetski poznate brendovi CARIOCA I KOH I NOOR (olovke, bojice, flomasti, gumice, šestari...).

Svoje školarce možete opremiti u objektima Gradska knjižara u Podgorici, Nikšiću, Tivtu, Radanovićima, Kotoru, Petrovcu, Igalu i Baru.

Sve informacije na kontakt telefon 068/880-163.

Pratite nas na facebook-u Gradska knjižara i na instagram-u gradska.knjizara