Održan koncert čiji je prihod namijenjen za liječenje malene Elene

Tačan iznos do sada prikupljenog novca za operaciju znaće se za desetak dana, pošto su pojedine firme uzele određeni broj karata i novac za njih tek treba da uplate
7 komentar(a)
Koncert, Foto: Ivan Petrušić
Koncert, Foto: Ivan Petrušić
Ažurirano: 29.05.2013. 18:49h

U Nikšiću je na Stadionu malih sportova održan humanitarni koncert pod nazivom “Od srca srcu“, koji je okupio oko hiljadu posjetilaca, a sav prihod od ulaznica namijenjen je za liječenje četvoromjesečne djevojčice Elene Lazović, koja od rođenja ima probleme sa srcem.

Elenina baka Branislava Vučetić kazala je da je prije početka koncerta uplaćeno nešto više od dvije hiljade eura. Tačan iznos do sada prikupljenog novca za operaciju znaće se za desetak dana, pošto su pojedine firme uzele određeni broj karata i novac za njih tek treba da uplate.

Učesnici konceta, koji su organizovali NVO „Scena“ i „Društvo prijatelja i poštovalaca Nikšića“, bili su Šanta Panta, Nina Žižić, “Who See”, Marko Prentić, Ilija Gojović, Bojan Delić, Bane Nedović, Miki Vukićević, Jelena Đorđević, “Akademia”, Zoran Džiknić i Davor Vučetić, a akciju su podržali SO Nikšić, Sportski centar i preduzeće „Ibon“, kao i brojni nikšićki privrednici.

Zbog male kilaže Elena do sada nije operisana a porodica se nada da će se to ipak uskoro dogoditi. Nažalost, Elenina majka Saška je, usljed velikog krvarenja, za nepuna dva mjeseca nakon porađaja operisana dva puta, a da bi mogla da vodi normalan život potrebno je da se uradi i treće operacija.

Svi koji žele da pomognu Eleni i njenoj majci mogu da uplate novac na žiro-račun:

Erste banka: 540-6201-69, poziv na br. 5100-01-376658-18, sa naznakom “pomoć Lazović Eleni”.

Bonus video: