Ograđuju i drugu parcelu kod Građevinske, Radović tvrdi da je za parking

“Na toj parceli će biti parking naše zgrade, a do tada će tu biti smješteni kontejneri za radnike i šefa gradilišta”
85 pregleda 7 komentar(a)
Zetagradnja, Građevinska, Foto: Ivan Čađenović
Zetagradnja, Građevinska, Foto: Ivan Čađenović
Ažurirano: 20.05.2015. 18:50h

Radnici “Zetagradnje” juče su počeli sa ograđivanjem druge parcele u Ulici Vasa Raičkovića, u parku preko puta Građevinske škole.

Na parceli, koji su radnici juče ograđivali, postaviće se pomoćni objekti za potrebe izgradnje stambene zgrade, a ukloniće se odlagalište za kabasti otpad.

Prema informacijama iz “Čistoće”, tom preduzeću niko nije podnosio zahtjev za uklanjanje odlagališta.

Vlasnik “Zetagradnje” Blagota Radović kazao je juče da neće podnositi zahtjev za uklanjanje odlagališta, jer se nalazi na njegovom posjedu.

“Apsurdno je da šaljemo zahtjeve da se ukloni nešto što je na našoj zemlji. Na toj parceli će biti parking naše zgrade, a do tada će tu biti smješteni kontejneri za radnike i šefa gradilišta”, kazao je Radović . On tvrdi da neće zatvarati ulicu između ograđenih parcela, jer “nema potrebe za tim”, već će građani kao uobičajeno, moći da koriste tu saobraćajnicu.

Radnici “Zetagradnje” su prije dvadesetak dana u Ulici Vasa Raičkovića počeli pripremu gradilišta, a u parku je posječeno drveće staro preko 50 godina. Radović je tada kazao “Vijestima” da je parcelu od 1.008 kvadratnih metara kupio na tenderu prije tri godine, dok je prije više od tri mjeseca dobio građevinsku dozvolu. “Zgrada će imati pet spratova, uredno je primljena i komunalije su plaćene unaprijed. Direktorica „Zelenila” Radmila Vujošević kazala je da će Radoviću dostaviti fakturu, koliko su koštale 42 usađene sadnice u parku kod Univerziteta, umjesto posječenih u Ulici Vasa Raičkovića, što će morati da plati.

Bonus video: