Okumili se Brano Mićunović i Vesna Medenica

Vjenčali se sin predsjednice vrhovnog suda Miloš Medenica i modna kreatorka Tijana Burić
3722 pregleda 159 komentar(a)
Vesna Medenica, Foto: Boris Pejović
Vesna Medenica, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 22.09.2013. 08:22h

Glamurozno vjenčanje Miloša Medenice, sina predsjednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, i njegove izabranice, mlade crnogorske kreatorke Tijane Burić, u elitnom petrovačkom hotelu “Palas”, ostaće nesumnjivo upamćeno po tome da je sami sudski i politički vrh Crne Gore bio među više od 400 zvanica.

Iako se odavno vjenčanja dvoje, iole poznatih ljudi, obično nazivaju “svadbama vijeka, godine “, sigurno da vjenčanje Miloša i Tijane zaslužuje da se nazove atraktivnim, kako zbog izgleda samih mladenaca, tako i zbog atraktivnosti “svatova”

Mladenci su juče izgovorili sudbonosno "da" u velikoj sali hotelskog restorana a da sve bude na nivou pobrinula se uprava hotela, koja je za ovu priliku pripremila specijalan meni za brojne zvanice.

Tijana Burić, koja je inače sestrična većinskog vlasnika Lutrije Crne Gore, Save-Džigija Grbovića, za kumu je pozvala svoju dugodišnju prijateljicu Andreu Mićunović, ćerku nikšićkog biznismena Branislava Mićunovića.

Za veselje su se pobrinule folk zvijezde Aca Lukas i Slavica Ćukteraš, Milena Ćeranić, Zdravko Đuranović u čijim nastupima su uživali, između ostalih premijer Milo Đukanović, ministar pravde i potpredsjednik Vlade Duško Marković sa suprugom, a tu je bio i bivši šef policije i aktuleni predsjednikov savjetnik Veselin Veljović sa svojom ljepšom polovinom.

Među svatovima primijećen je i gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša u pratnji Ljiljane Blagojević, predsjednik Olimpijskog komiteta Duško Simonović, biznismen Zoran- Ćoćo Bećirović...

Brojne sudije i tužioci došli su na svadbu, kao i novoimenovana sutkinja Vrhovnog suda Svetlana Vujanović, koja je došla sama, bez supruga, predsjednika Filipa Vujanovića.

Sin predsjednice Vrhovnog suda Miloš medijski je postao poznat, nakon što je prošle godine, poslije teksta izašlog u “Vijestima”, preko telefona prijetio direktoru Centra za razvoj Durmitora i ranijem sekretaru Smučarskog saveza Crne Gore i NVO aktivisti Darku Stijepoviću.

Bonus video: