Omaškom otkrili ko proziva kotorsku vlast: "Skala radio" piše i komentariše

U komentarima na intervju koji je Skala radio prije pet dana objavio sa smijenjenim direktorom Kulturnog centra „Nikola Đurković“ Milošem Dževerdanovićem (DPS), pod user name-om „Toni“ ,objavljen je i komenar pun uvreda na račun aktuelne direktorice KC Marije Bernard
294 pregleda 18 komentar(a)
Slavko Mandić, Foto: Savo Prelević
Slavko Mandić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 31.10.2017. 06:45h

Nesmotrenost administratora portala Skala radija iz Kotora otkrila je ko zapravo stoji iza „komentara čitalaca i slušalaca“ punih mržnje, posebno na račun kotorske lokalne vlasti, a koje ispod svojih tekstova redovno objavljuje medij čiji je direktor Slavko Mandić.

U komentarima na intervju koji je Skala radio prije pet dana objavio sa smijenjenim direktorom Kulturnog centra „Nikola Đurković“ Milošem Dževerdanovićem (DPS), pod user name-om „Toni“ ,objavljen je i komenar pun uvreda na račun aktuelne direktorice KC Marije Bernard.

Skala radio inače, već duže vrijeme vrši pravi medijski linč Bernardove koju optužuju da je na mjesto direktorice KC došla bez ikakvih referenci u toj oblasti, samo po kumovskoj vezi sa gradonačelnikom Kotora Vladimirom Jokićem (Demokrate) koji je primarna meta skoro konstatnih napada Skala radija.

Ispod „Tonijevog“ komenatara na sajtu Skale 26.oktobra, ostale su vidljive opcije „Nemoj odboriti“, „Odgovori“, „Brzo uređivanje“ i „Uredi“ a koje su inače dostupne samo administratoru portala Skala radija, ali ne i čitaocima koji žele da postave komentar.

„Ovo dokazuje da je osoba koja administrira sajtom Skala radija najvjerovatnije zaboravila da iskuči adminstratorske alate, kada se, ulogovana preko naloga administratora, odlučila ostaviti ovaj komentar. Zašto se to pojavilo? Jer je šablon loše napravljen - bukvalno propust, što je naravno, u ovom slučaju odalo da je komenar napisao neko iz redakcije Skala radija,” kazao je za “Vijesti” IT stručnjak.

Na ovaj način i definitivno su kroz materijalni dokaz “pale maske” ko stoji iza veoma uvredljivih komenatra ispod Skalinih tekstova. Mandić se inače, do sada u više navrata i javno hvalio svojim navodnim “liberalnim odnosom” prema administriranju komenatra na sajtu svog radija, tvrdeći da je to “vox populi” i da namjerno dozvoljava i “žešće” komentare kako bi čitaci stekli puni uvid u navodni odnos javnosti prema nekoj od tema kojima se Skala bavi. Mandić juče nije odgovorio na pitanja koje su mu “Vijesti” uputile mailom, u vezi sa komentarisanem tekstova.

Bonus video: