Ona je najljubaznija službenica u Tivtu - Vijesti.me
SVJETSKI DAN LJUBAZNOSTI

Ona je najljubaznija službenica u Tivtu

Anđelka Kovačić
Anđelka Kovačić (Foto: Opština Tivat)

Na Svjetski dan ljubaznosti, Etička komisija za lokalne službenike i namještenike u opštini Tivat, je za najljubaznijeg službenika u lokalnoj upravi, ustanovama i preduzećima, proglasila Anđelku Kovačić, službenicu tivatskog Centra za kulturu.

Nju su preko najvećeg broja glasačkih listića, građani i gosti Tivta, ocijenili kao najpristupačniju i najljubazniju osobu iz lokalne uprave u poslovnoj komunikaciji.

Etička komisija za lokalne službenike i namještenike u opštini Tivat i ove je godine organizovala je kampanju "Biramo najljubaznijeg službenika/cu" pod nazivom "Ljubaznost od mene počinje".

Učestvovali su svi službenici i namještenici u institucijama kojima je Opština Tivat osnivač - Komunalno, Vodovod, Centar za kulturu, Radio Tivat, Turistička organizacija, Opština Tivat i Sportska dvorana Župa.

Akcija je trajala od 23. juna do 12. novembra kada je komisija obišla sve institucije gdje su postavljene kutije za glasanje, konstatovala njihov sadržaj i prebrojala glasačke listiće, od kojih je važećih bilo 303. Pobjedici u akciji "Ljubaznost od mene počinje", Anđelki Kovačić, pripala je statua sa ugraviranim nazivom priznanja i vaučer za kupovinu u “Kući hemije”.