Opština nije dobila novog portparola

Iz tivatske opštine reagovali na tekst “Gavrovski portparol Opštine Tivat“
1240 pregleda 5 komentar(a)
Upravna zgrada Opštine Tivat, Foto: Siniša Luković
Upravna zgrada Opštine Tivat, Foto: Siniša Luković

Opština Tivat nije dobila portparola ni novog PR menadžera.

To se navodi u reagovanju iz kabineta predsjednika Opštine Siniše Kusovca na tekst “Gavrovski portparol Opštine Tivat“.

“Opština Tivat nije dobila portparola niti novog PR menadžera, kako to gotovo „epohalno“, a još jednom neprovjereno, „saznaju Vijesti“ pa samim tim ni Vanja Gavrovski nije imenovana na tu funkciju.

Gavrovski je u Opštini Tivat angažovana po ugovoru o djelu i u trajanju od mjesec, kako bi kao saradnik u službi za odnose sa javnostima pomogla u procesu redizajna zvanične internet prezentacije Opštine Tivat, pripremi materijala i sadržaja za veb-sajt i izrade plana aktivnosti kada je u pitanju internet prezenacija Opštine Tivat. U tom smislu se i realizuje njen angažman u Opštini.To piše i u ugovoru o djelu koji je sa Gavrovski sklopljen krajem januara.

Povezani članci

11. Februar 2020.

Gavrovski portparol Opštine Tivat

Jedna od malobrojnih istinitih informacija u objavljenom tekstu je ta da Opština već ima PR menadžerku, Branku Božinović - Čelanović. Netačno je međutim i „saznanje“ Vijesti da je Božinović - Čelanović na porodiljskom odsustvu, jer je odsustvo po tom osnovu već isteklo. I to je moguće veoma lako provjeriti. Dakle nema riječi ni o kakvom „forsiranju kadrova“ pored već postojećih, koje tako nespretno pokušava da se imputira u tekstu kroz oprobani alat i izvor „rekla – kazala““, navodi se u reagovanju, uz ocjenu da to “nije prvi slučaj da “Vijesti” objavljuju netačne i neprovjerene informacije kada je u pitanju rad Opštine Tivat”.

Odgovor novinara u sjutrašnjem broju

Bonus video: