Osam dana odmora na Tajlandu bi vas koštalo 1.350 eura

Najaktuelnije destinacije koje bi trebalo obavezno posjetiti ovog ljeta jesu krstarenje Mediteranom, Majorka, Antalija, Sicilija, Tajland, Krf i Sorento
100 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 03.07.2011. 20:05h

Sudeći prema informacijama iz turističkih agencija dosta Podgoričana će ljetos odmor provesti u poznatim svjetskim ljetovalištima.

Sreten Kankaraš iz turističke agencije “Grand” rekao je da je interesovanje turista ove godine otprilike na prošlogodišnjem nivou.

"Sezona je tek počela i još uvijek je rano bilo šta prognozirati. Prvi put u našoj ponudi, od ove godine, naći će se i Španija (Malaga i Andaluzija). Imamo povoljnost plaćanja na rate od šest do 12 mjesečnih rata", naveo je Kankaraš, istakavši da godinama imaju stalne mušterije.

Turistima interesantna i Engleska

Srđa Kovačević iz agencije “Galileo” kaže da je ove godine turistima interesantna i Engleska, posebno zbog fudbalskih utakmica sa Crnom Gorom.

"Tu je i Pariz, Grad svjetlosti sa neodoljivim Diznilendom, za koji uvijek vlada interesovanje. A našao se i na top listi destinacija koje treba posjetiti. Za Dubai trenutno vlada manje interesovanje zbog velikih vrućina, ali od septembra i on će se naći na svim top destinacijama", istakao je Kovačević.

Turistička agencija “Kings” predlaže krstarenje Mediteranom, Majorka, Antalija, Sicilija, Tajland, Krf i Sorento

Najaktuelnije destinacije koje bi trebalo obavezno posjetiti ovog ljeta, koje turistička agencija “Kings” predlaže jesu krstarenje Mediteranom, Majorka, Antalija, Sicilija, Tajland, Krf i Sorento.

"Krstarenje Mediteranom tokom kojih se obilaze Venecija, Bari, Santorini, Atina, Krf traje sedam dana, a polazak je iz Dubrovnika. Cijena tog aranžmana je 690 eura, u koji je uračunat pun pansion plus taksa, a za djecu do 18 godina krstarenje je besplatno. Imamo ponudu za ljetovanje u španskoj regiji Kosta Brava u trajanju od deset dana, gdje noćenje sa doručkom košta 490 eura. Polazi se avionom iz Beograda, a moguć je i izlet do Barselone. Deset dana na Majorki bi koštalo, uz noćenje sa doručkom, 650 eura, saopštili su iz te turističke organizacije.

Pansion u Antaliji 500 eura

Za one koji više vole istok tursko ljetovalište Antalija je interesantna opcija, gdje devetodnevni boravak uz pun pansion košta 500 eura.

"Noćenje sa doručkom na Siciliji po osobi iznosi 30 eura, a prevoz uglavnom nije organizovan od strane agencije. U ponudi imamo osmodnevni aranžman na Tajlandu za koji je potrebno izdvojiti 1.350 eura, a u cijenu je uračunata i avionska karta, uz hotelski smještaj sa jednim obrokom. Krf je idealan grad za godišnji odmor, koji opija kulturom i gradskim turizmom. Deset dana uz hotelski smještaj sa jednim obrokom košta 250 eura. Deset dana u Sorentu uz hotelski smještaj sa doručkom bi koštao 500 eura, a polazi se avionom iz Podgorice", kazali su iz turističke agencije “Kingsa”.

Bonus video: