Otežan saobraćaj kroz Zeleni pojas u Šušnju

Načelnik barske Komunalne policije Stevo Pejović rekao je "Vijestima" da se na lokaciji ugroženoj klizištem - katastarska parcela br. 3464/3 KO Novi Bar-gradi hotel čiji je investitor barsko preduzeće “Sky Development”
122 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 30.01.2018. 18:34h

Saobraćaj Jadranskom magistralom na dionici Bar - Sutomore kroz Zeleni pojas u Šušanju i dalje je otežan zbog klizišta koje je sinoć aktivirano u dijelu između kolovoza i mora.

Klizište je sinoć bilo krivac za pad borovog stabla na kolovoz, ali su vatrogasci stablo ubrzo otklonili.

Tokom dana, na ugroženoj kolovoznoj traci na ovom potezu više sati nije bilo sabraćaja.

Načelnik barske Komunalne policije Stevo Pejović rekao je "Vijestima" da se na lokaciji ugroženoj klizištem - katastarska parcela br. 3464/3 KO Novi Bar-gradi hotel čiji je investitor barsko preduzeće “Sky Development”.

"Radovi na izgradnji objekta su obustavljeni do izlaska glavnog republičkog inspektora za puteve Ednana Abdića na lice mjesta, što očekujemo sjutra. Ministarstvo održivog razvoja i turizma je investitoru prošlog maja izdalo građevinsku dozvolu za objekat, zbog čega je nadležni organ za odlučivanje i postupanje u ovom slučaju Uprava za inspekcijske poslove. O situaciji smo upoznali i JP Morsko dobro", dodao je Pejović.

Galerija

Bonus video: