Otežano se saobraća prema Mojkovcu - Vijesti.me
MAGISTRALA OD KOLAŠINA

Otežano se saobraća prema Mojkovcu

„Vijesti“ tokom cijelog prijepodneva iz Crnagoraputa nijesu uspjele da dobiju objašnjenje za takvo stanje na magistralnom putu od Crkvina do Ribarevina

Magistrala od Crkvina do Kolašina i dalje prema Mojkovcu je vrlo loše očišćena.  Na putu su naslage leda i snijega, debele i po 10 cm, pa se tom dionicom otežano saobraćalo tokom cijelog dana.

Od poslijepodnevnih sati u mjestu Sjerogošte, na 12-om km od Kolašina prema Mojkovcu, vozila se propuštaju naizmjenično jednom trakom.  

Kako su nezvanično rekli u kolašinskoj policiji, na tom dijelu puta treba da se čišćenjem proširi kolovoz, jer pri trenutnim uslovima nije moguće mimoilaženje vozila.

Prema riječima nekih vozača u galeriji na izlazu iz  Sjerogošte, poslijepodne se na jednoj strani puta zaustavio šleper, što sada otežava prlozak vozila iz oba smjera.

„Od Crkvina do Ribarevina magistrala je u gorem stanju nego ikad. Naslage leda i snijega su svuda, brojne su rupe. Očigledno je da magistrala nije dovoljno dovoljno ažurno čišćena. Kad se prođu Ribarevine i od Crkvina prema Podgorici stanje je psove drugačije," kazao je jedan od vozača u koloni u Sjerogištu.

„Vijesti“ tokom cijelog prijepodneva iz Crnagoraputa nijesu uspjele da dobiju objašnjenje za takvo stanje na magistralnom putu od Crkvina do Ribarevina.