Otvoren novi Aroma Tržni centar u Danilovgradu

Vrata TC Aroma za sve potrošače biće otvorena svakog dana od 7 do 22 h
6204 pregleda 0 komentar(a)
Aroma market u Danilovradu, Foto: Aroma
Aroma market u Danilovradu, Foto: Aroma

Na samom ulazu u Danilovgrad, kompanija Domaća Trgovina danas je otvorila novi i moderni Tržni centar Aroma na kružnom toku, sa adresom Glavica, bb. Aroma market se prostire na 1000 metara kvadratnih, a u sklopu cijelog Tržnog centra poslovaće i Benu apoteka i picerija “Al Forno”- mjesto rezervisano za ljubitelje italijanske kuhinje.

Aroma
Iz Arominog Tržnog centra(Foto: Aroma)

“Sam koncept i ponudu Tržnog centra Aroma smo nastojali da prilagodimo potrebama naših potrošača, kako bi im kupovina bila što prijatnija, a boravak kod nas što ugodniji. Brza i povoljna kupovina je ono što svakom kupcu danas treba, pa uz bogat sadržaj i savremenu opremu, nastojimao da uz profesionalnu uslugu obezbijedimo i najkvalitetnije proizvode. Širenjem prodajne mreže raste i naš tim, pa je podatak da smo samo ovim otvaranjem zaposlili oko 50 ljudi, od velikog značaja i za sam grad”- Izjavili su predstavnici kompanije Domaća Trgovina.

Aroma
Zaposleni(Foto: Aroma)

Otvaranje novog marketa je nestrpljivo dočekao veliki broj kupaca, a potrošači su imali priliku da dobiju i korisne poklone, kao i mnoge artikle po sniženoj cijeni, pa će i u naredna tri dana sve posjetioce obradovati brojne povoljnosti.

Vrata TC Aroma za sve potrošače biće otvorena svakog dana od 7 do 22 h.

Galerija