Ovo su dobitnici nagradne igre Hipotekarne banke

227 pregleda 0 komentar(a)
Hipotekarna banka, Foto: Hipotekarna banka
Hipotekarna banka, Foto: Hipotekarna banka
Ažurirano: 19.05.2017. 12:11h

U okviru nagrađivanja Hipotekarne banke "Karticu provuci – putovanje izvuci", najveći broj transakcija VISA karticom Hipotekarne banke u periodu od 18. aprila do 17. maja ostvarila je Milena Vuković. Njoj će biti uručen vaučer za putovanje po sopstvenoj želji u vrijednosti od 1.000 eura, kao i Visa gift kartica sa uplaćenih 500 eura za trošenje po sopstvenom nahođenju.

Prethodno su vaučer i Visa gift karticu dobili i Haris Bero i Dragica Boljević iz Podgorice.

"Hipotekarna banka je u okviru nagrađivanja "Karticu provuci – putovanje izvuci" obezbijedila i deset dodatnih nagrada, Visa gift kartica sa uplaćenih 100 eura, za najveći broj transakcija u periodu 18. aprila do 17. maja (izuzimajući dobitnike tri glavne nagrade), a dobitnici su: Marko Volkov, Nebojša Đurović, Miroslav Mašković, Filip Šoć, Miljan Đurković, Dušan Todorović, Ivan Čanović, Admir Babača, Dmitriy Matveev i Boris Maksimović. Hipotekarna banka je nagradila svoje klijente, fizička lica, koji su korisnici VISA kartica: Relax, Sprint, Gift, Classic i Gold a koji su u periodu od 18. aprila do 18. maja ostvarili najveći broj transakcija (kupovina) ovim karticama u tri zadata intervala", saopšteno je iz Hipotekarne banke.

Klijent Hipotekarne banke koja je ostvarila najveći broj transakcija u periodu od 18. aprila do 7. maja, Dragica Boljević iz Podgorice, prilikom preuzimanja nagrade je rekla da je zadovoljna nagradom

"Mogu reći da je došla u prave ruke, jer ja uživam u putovanjima i mnogo volim da putujem. Zahvaljujem banci što mi je dala šansu da osvojim ovu prelijepu nagradu i ponosna sam na sebe što sam uspjela", rekla je Boljević.

Bonus video: