Pet budvanskih fotografa u humanoj akciji: Osmijehom za Vanju

Ovo je jedna u nizu akcija koja se organizuje u Budvi za prikupljanje neophodnih 50 hiljada eura
102 pregleda 0 komentar(a)
Budva, akcija fotografa, Foto: Privatna arhiva
Budva, akcija fotografa, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 31.03.2018. 12:03h

Pet budvanskih fotografa Aleksandar Aleksić, Jugoslav Belada, Igor Benić, Ivan Čučuk i Miloš Ćetković, okupljenih oko projekta Primorskih novina, organizovali su danas u holu kompleksa „TQ Plaza“ akciju "Click for help, za pomoć našem Vanji".

Ovo je jedna u nizu akcija koja se organizuje u Budvi za prikupljanje neophodnih 50 hiljada eura, koliko košta operacija u inostranstvu za nedavno rodjenog dječaka Vanju Jovanović.

„ vako ko se danas odazvao akciji, mogao je da dobije profesionalnu fotografiju za društvene mreže ili CV. To je bio naš poklon, a ljudi dobre volje su imali prilike da doniraju pomoć za liješčenje mlaog vanje. .Sav prihod će biti uplaćen na račun porodice broj 510 ‎300197923700321 u CKB banci. Ukoliko želite da donirate, kutija za priloge se alazi u holu TQ plaze u prizemlju tokom cijele sedmice do kraja akcije. Svaki euro je bitan”, poručuju organizatori.

Oni su naveli da su akciju pomogli i Javna predškolska ustanova „Ljubica Jovanović- Maše“, kao i budvansko preduzeće „Mediteran reklame“ sa svojim donacijama

Bonus video: