Piperović: Neistina je da mi je Knežević otkazao punomoćje prije sedam dana, kopiju sa potpisom je dostavio danas

"Ja znam ko je nagovorio i zbog čega Kneževića da to uradi, i sad mi je drago što je poslušao taj savjet, a da li će njemu biti lakše i bolje zbog toga uvjeriće se i sam kad počne sudski postupak"
5380 pregleda 7 komentar(a)
Piperović, Foto: Zoran Đurić
Piperović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 26.01.2019. 00:08h

Advokat Zoran Piperović, reagujući na navode Duška Kneževića da mu je prije sedam dana otkazano punomoćje kao braniocu, kazao je da je zgranut neistinom koju je izgovorio predsjednik Atlas grupe.

>> Knežević mu otkazao punomoćje, Piperović u "Živoj istini" najavljen kao njegov branilac

"To je gnusna laž. Neka kaže da li je otkazao punomoćje meni prije sedam dana i kojim putem i da li ga je otkazao sudu i tužilaštvu. Ni na jednom od ta tri mjesta prije sedam dana nije otkazao punomoćje. Kopiju sa potpisom za otkaz punomoćja dostavio je danas tužilaštvu i to u poslijepodnevnim satima i o tome me u poslijepodnevnim satima obavijestila tužiteljka Lidija Vukčević", tvrdi Piperović.

"Pitala me da li znam nešto o tome, rekavši mi da je potpis na otkazu u fotokopiji i da je o tome obavijestio neki kolega Đukanović iz Beograda koji je to uručio. Ja znam ko je nagovorio i zbog čega Kneževića da to uradi, i sad mi je drago što je poslušao taj savjet, a da li će njemu biti lakše i bolje zbog toga uvjeriće se i sam kad počne sudski postupak".

Piperović je poručio da uvijek priznaje svoju zabludu i da kao profesionalac i treba da se posvađa sa "pola Crne Gore", ali da treba da časno brani svakog, pa i Kneževića."Ovakvim ponašanjem i izgovorenom neistinom lišio me svake obzirnosti prema njemu".

"Ako mu je ovakva svaka istina svaka mu čast", kazao je Piperović.

Bonus video: