Pljevljakinji prodali grobno mjesto do muža

Džensena Bojadžić tvrdi da je na parceli pored njenog supruga, sahranjena druga žena, iako je ta parcela zakupljena i trebalo je da bude njeno grobno mjesto
262 pregleda 14 komentar(a)
groblje, Ravni, Pljevlja, Foto: Goran Malidžan
groblje, Ravni, Pljevlja, Foto: Goran Malidžan
Ažurirano: 11.09.2015. 18:45h

Pljevljakinja Džensena Bojadžić podnijela je krivičnu prijavu protiv odgovornih u preduzeću “Komunalne usluge” jer smatra da je obmanuta prilikom zakupa grobnog mjesta na gradskom groblju Ravni za nju i supruga koji je u maju preminuo.

Krivičnu prijavu je podnijela protiv direktorice “Komunlanih usluga” Nataše Marković i poslovođe na gradskom groblju Milanke Joksimović.

Bojadžićeva tvrdi da je na parceli pored njenog supruga, sahranjena druga žena, iako je ta parcela zakupljena i trebala je da bude njeno grobno mjesto.

“Sedmog septembra otišla sam sa kćerkom na groblje kako bih obišla spomenik počivšeg muža i primijetila sam da je na grobnom mjestu koje je moj sin zakupio za mene, a nalazi se odmah pored groba moga muža, u međuvremenu sahranjena druga osoba”, kazala je Bojadžićeva.

Ona je istakla da je zbog toga jako uznemirena i zbog toga se ni sada ne osjeća dobro.

Bojadžićeva je rekla da je odmah pošla da nađe nekoga od zaposlenih na groblju.

“Tamo sam srela samo portira, koji se pravdao da ništa nije kriv a da je njegova šefica Milanka Joksović na odmoru. Rekao mi je da ona određuje lokacije gdje se obavlja sahranjivanje i da je dala naređenje da se na mjestu koje sam ja zakupila dan ranije sahrani druga osoba“, tvrdi Bojadžićeva.

Ona tvrdi da je početkom juna odmah nakon smrti supruga njen sin sa “Komunalnim uslugama” sklopio ugovor o korišćenju grobnog mjesta za supruga.

On je kako je istakla dva dana kasnije preduzeću izmirio sve obaveze.

“U međuvremenu me konsultovao oko zakupa grobnog mjesta za mene, pored grobnog mjesta počivšeg muža, na šta sam ja pristala. Moj sin je desetog juna uplatio 132 eura za zakup do 2025. godine parcele pored mog supruga”, kazala je Bojadžić.

Ona smatra da je na taj način obmanuta, da joj je narušen duševni mir i zdravlje, jer joj je namjernom ili nenamjernom greškom odgovornih u “Komunalnim uslugama” onemogućeno da u slučaju smrti bude sahranjena pored svog supruga.

Direktorica preduzeća “Komunalne usluge” Nataša Marković kazala je “Vijestima” da su pokrenuli postupak nakon kojeg će se utvrditi da li je u ovom slučaju napravljena greška.

Ona je kazala da je radnica koja je zadužena za ove poslove na odmoru i da se ne javlja na telefonske pozive.

Bonus video: