"Pobijedio sam koronu, ponosan sam što nisam zarazio nikoga"

"Hvala svim sestrama, tehničarima i doktorima u Kliničkom centru Podgorica na intenzivnoj njezi. Svima na infektivnoj klinici koji rade u jako teškim uslovima i veliko hvala doktorima i sestrama u Baru kako su me pazili i raspitivali se za moje stanje"
55371 pregleda 17 komentar(a)
Vukić, Foto: Facebook
Vukić, Foto: Facebook
Ažurirano: 03.04.2020. 18:05h

Mihailo Vukić iz Bara objavio je na Fejsbuku da je izliječen od koronavirusa i da je pušten iz Kliničkog centra Crne Gore (KCCG).

On je na Fejsbuku napisao da je pobijedio koronu i da nakon 20 dana teške borbe u bolnici ide kući.

"Ponosan sam što nikoga nisam zarazio i nikoga od svoje porodice, kolega sa posla i prijatelja doveo u opasnost osim sebe. Hvala svim sestrama, tehničarima i doktorima u Kliničkom centru Podgorica na intenzivnoj njezi. Svima na infektivnoj klinici koji rade u jako teškim uslovima i veliko hvala doktorima i sestrama u Baru kako su me pazili i raspitivali se za moje stanje. Veliko HVALA svima koji ste slali poruke podrške, brinuli i bili uz nas u najtežoj utakmici života", napisao je Vukić na Fejsbuku.

Direktor Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) Jevto Eraković kazao je da su danas otpustili prvog pacijenta koji je izliječen od koronavirusa.

Bonus video: