Podgorica: Besplatan kurs interneta za osobe starije od 60 godina

Prijavljeni učesnici dobiće sertifikate o odslušanom kursu, kao i popust od 50 odsto na Internet usluge kablovskih paketa kompanije M:tel
169 pregleda 1 komentar(a)
Internet, kompjuter, stariji čovjek, Foto: Shutterstock
Internet, kompjuter, stariji čovjek, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 11.02.2020. 23:52h

Fakultet za informacione tehnologija (FIT) Univerziteta "Mediteran" domaćin je besplatnog kursa interneta za osobe starije od 60 godina, koji organizuje FIT u saradnji sa kompanijom M:tel i Biznis akademijom Vijesti.

"Kurs će biti održan u decembru u novoj zgradi Univerziteta Mediteran na Starom Aerodromu u Podgorici. Ključna ideja je popularizacija online komunikacije i širenja informatičke pismenosti u Crnoj Gori, kao i težnja da se internet i online komunikacija približe starijim građanima. Kurs će biti besplatan za trideset prijavljenih učesnika, a u slučaju većeg interesovanja, isti će biti realizovan i u toku 2017. godine u više crnogorskih opština", saopšteno je iz Atlas grupe.

Prijavljeni učesnici dobiće sertifikate o odslušanom kursu, kao i popust od 50 odsto na Internet usluge kablovskih paketa kompanije M:tel.

"Svi zainteresovani kandidati za kurs mogu se prijaviti na broj 12768 ili odlaskom u najbližu poslovnicu kompanije M:tel", navodi se u saopštenju.

Bonus video: