Podgorica: Dio Tološa u srijedu bez struje

U Podgorici, zbog radova na mreži, od osam do 15 sati, bet struje će biti Rujišta, Dobri Do i Vukotića, od devet do 14 sati, Raći, Ubalac, Momče, Kržanja, Lokve, Brezovica, Stravče i Ptikalj, a od devet do 15 sati dio Tološa oko Volija, dio ulica SKOJ-a i Vlada Ćetkovića
70 pregleda 0 komentar(a)
isključenja struje, Foto: Shutterstock
isključenja struje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 27.11.2018. 19:19h

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradnje novih brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS).

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

U Nikšiću će nova brojila dobiti Mušovina, Mostainska, Mrkošnica, Čadjalica, Željeznička kolonija, Njegoševa, Podgorički put, Budoška, Straševina i Brlja.

U Ulcinju, nova brojila dobiće, Madžo 1 i 2 i Donji i Gornji Štoj.

U Podgorici, zbog radova na mreži, od osam do 15 sati, bet struje će biti Rujišta, Dobri Do i Vukotića, od devet do 14 sati, Raći, Ubalac, Momče, Kržanja, Lokve, Brezovica, Stravče i Ptikalj, a od devet do 15 sati dio Tološa oko Volija, dio ulica SKOJ-a i Vlada Ćetkovića.

Na Cetinju će, od osam do 13 sati i 30 minuta, bez struje ostati Donje Polje, Gruda, dio ulica - Njegoševe, Zmajeve, ul. Jovana Tomaševića, ul. Petra Lubarde, trg Kralja Nikole, Hotel, Štamparija i Policija, a od devet do 15 sati selo Dodoši.

U Nikšiću, od osam do 18 sati, bez struje ostaće Dučice, Studenca, dio Straševine, Željeznička Kolonija, Mostajinje i Mušovina.

Od devet do 11 sati, bez struje će biti Stubica, Stubički Dolovi, Paprati, Cerovo, Drenoštica, Bogetići i Vitasojevići, a od devet do 14 sati Goransko-Šume.

U Baru, od osam do 15 sati, bez struje biće Bjeliši kod Vojvođanke, Čeluga kod Vukazića, Martinovića i Milanovića, Donje Zaljevo, Kamenolomi, Ahemtov Brijeg, Sustaš, Ilino preko pruge, Karanikići u Polje, Repetitor na Volujici, Duvanska, Bartula, Rap i Vitići u Gornjem Šušnju.

Od osam sati i 30 minuta do 11 sati i 30 minuta, bez struje bće Podsustaš, Zupci, Tuđemili i sve do Sušare.

U Kotoru, od osam do 15 sati, bez struje ostaće Lastva Grbaljska, industrijska zona, od devet do 12 sati Stari grad, dio potrošača na Trgu od oružja, a od 11 do 14 sati Mravinjak.

U Tivtu, od osam do deset sati, bez struje biće Gradiošnica, dio potrošača oko škole u Gradišnici.

U Ulcinju će, od osam do 14 sati, bez struje ostati naselje Kodre, kod pekare.

U Beranama, od osam do 14 sati i 30 minuta, bez struje biće Savin Bor, Dašča Rijeka, Kruščicat, Sjenožete, Gnjili Potok, Trešnjevik, Štavna, Rudo Brdo i Gradišnica, a od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta dio sela Bojovići.

U Gusinju će, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti dio sela Budimlja i Petnjika.

U Plavu će, od osam do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti dio sela Velika, a u Rožajama, od devet do 14 sati i 30 minuta dio sela Plunci.

Bonus video: