Podgorica: Još 20-ak službenika dobilo stan ili novac

Stan su dobili Arsenije Boljević, Radislav Vojvodić, Tinka Vukotić, Miljan Barović...
243 pregleda 6 komentar(a)
ključevi, stan, Foto: Shutterstock
ključevi, stan, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 22.03.2014. 20:27h

Stan od 97 kvadrata u Tološima dodijeljen je v.d. direktorki “Deponija” Stanislavi Marković.

Komisija za rješavanje stambenih potreba odlučila je da stan ili novac za poboljšanje uslova stanovanja dobije još dvadesetak “zaslužnih”, uglavnom službenika u gradskoj administraciji.

Marković je stan dobila po osnovu zakupa, sa mogućnošću kupovine pod povoljnim uslovima, a dužna je da stan koji posjeduje da Glavnom gradu...

Stan od 66 kvadrata dobio je direktor preduzeća “Parking servis” Arsenije Boljević, pomoćnik izvršnog direktora “Čistoće” Radislav Vojvodić dobiće ključeve stana od 47 kvadrata, a pomoćnica direktora Uprave lokalnih javnih prihoda Tinka Vukotić 68 kvadrata. Stan od 30 kvadrata dobio je Ivan Mijović, a Glavni grad je Petru Stojoviću dodijelio duplo više kvadrata. Planer u Sekretarijatu za planiranje i uređenje prostora Glavnog grada Miljan Barović dobio je stan od 61 kvadrat, Mladen Rašović od 54 kvadrata, Momir Stanojević od 30 i Miodrag Vujović od 66 kvadrata. Slikar Uroš Tošković dobio je stan od 66 kvadrata, a Tatjana Božović od 30. Srđan Mićković dobio je stan od 85 kvadrata, a ljekar Mihailo Vukmirović od 70 kvadrata u Tološima. Stan od 74 kvadrata u Ulici Đoka Miraševića dodijeljen je Zoranu Kostiću, a 44 kvadrata dobio je FK “Budućnost”.

Krajem 2013. godine stanovi su dodijeljeni Dijani Milačić, sekretarici zamjenika gradonačelnika Vladana Vučelića, direktoru KIC-a "Malesija" Ajrudinu Adžoviću, Dejani Radović, Zorici Vukčević, načelniku Komunalne policije Goranu Jankoviću, sekretarki Sekretarijata za socijalno staranje Snežani Mijušković i direktoru Dječjeg saveza Aleksandru Miloševiću.

Bonus video: