Podgorica: Više ulica zatvoreno za saobraćaj zbog izvođenja radova

Od 22. oktobra do 2. novembra zatvara se za saobraćaj Ulica Vukice Mitrović, od raskrsnice sa Ulcinjskom ulicom do raskrsnice sa Ulicom Rista Stijovića, radi izvođenja radova na izgradnji vodovodne i fekalne kanalizacije
81 pregleda 6 komentar(a)
Radovi na putu, Foto: Shutterstock
Radovi na putu, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 21.10.2015. 12:24h

Više ulica u Glavnom gradu biće zatvoreno za saobraćaj više dana zbog izvođenja radova.

Kako je saopšteno iz Glavnog grada za sve vrste motornih vozila do 25. oktobra zatvara se saobraćaj u Ulici Đulje Jovanova, od raskrsnice sa Ulicom Nikole Đurkovića do raskrsnice sa Ulicom Franca Rozmana, radi izvođenja radova na izgradnji kolektora fekalne kanalizacije.

Autobusi na gradskoj liniji L-1 "Masline – Zabjelo" okretaće se na raskrsnici Ulice Đulje Jovanova i Ulice Nikole Đurkovića.

Autobusi na prigradskoj liniji L-62 "Podgorica – Ubli – Orahova", od raskrsnice ulica Skopska i Komske mijenjaju trasu, pa će se kretati ulicama Komskom, Novosadskom, Milana Kuča, Sarajevskom i Franca Rozmana do raskrsnice Ulice Franca Rozmana, Ulice Đulje Jovanova i Ulice Iveze Vukova i dalje uobičajenom trasom.

Danas se zatvara saobraćaj za sve vrste motornih vozila u Ulici Novaka Miloševa, radi izvođenja radova prekopa na priključenju poslovnog objekta Apoteka "Lijek" na kanalizacionu mrežu. Za vrijeme izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati okolnim saobraćajnicama.

U periodu od 22. oktobra do 2. novembra zatvara se saobraćaj za sve vrste motornih vozila u Ulici Vukice Mitrović, od raskrsnice sa Ulcinjskom ulicom do raskrsnice sa Ulicom Rista Stijovića, radi izvođenja radova na izgradnji vodovodne i fekalne kanalizacije.

Od 22. oktobra do 2. novembra zatvara se za saobraćaj Ulica Vukice Mitrović, od raskrsnice sa Ulcinjskom ulicom do raskrsnice sa Ulicom Rista Stijovića, radi izvođenja radova na izgradnji vodovodne i fekalne kanalizacije.

Bonus video: