Podijelite korištenu dječju garderobu siromašnima

Građani Podgorice moći će da donesu opredijeljenu pomoć u šoping centar Delta City, a stanovnici ostalih opština u lokalnu opštinsku organizaciju Crvenog krsta, od 9 do 13 sati
1 komentar(a)
delta, Foto: Vesko Belojević
delta, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 07.03.2013. 20:17h

Udruženje "Roditelji" će 9. marta organizovati humanitarnu akciju "Podijelimo, jer zajedno možemo više", u toku koje će prikupljati korištenu i očuvanu dječiju garderobu za porodice kojima je takva vrsta pomoći potrebna.

Iz Udruženja su objasnili da će građani Podgorice od 10 do 22 sata moći da donesu opredijeljenu pomoć u šoping centar Delta City, a stanovnici ostalih opština u lokalnu opštinsku organizaciju Crvenog krsta, od 9 do 13 sati.

"Volonteri udruženja Roditelji, volonterskog kluba Gumnazije "Slobodan Škerović" i Fakulteta za državne i evropske studije potrudiće se da istog dana sortiraju i upakuju doniranu garderobu i obuću i uruče je porodicama", navodi se u saopštenju.

Iz Udruženja su kazali da će donacije raspodjeljivati prema spiskovima, sastavljenim na osnovu poziva građana koji su se proteklih dana prijavili za pomoć.

Preostali dio prikupljenog Udruženje će proslijediti Crvenom krstu.

Bonus video: