Pojačana kontrola Komunalne policije na lokalitetu Zabran kralja Nikole u Župi nikšićkoj

"Na ovaj potez smo se odlučili iz razloga što je predhodnog vikenda naša služba informisana da je na tom području bilo pojačano prisustvo naših sugrađana pretežno iz Nikšića i da su isti pravili roštilje i upražnjavali slične aktivnosti"
2949 pregleda 0 komentar(a)
Komunalna policija Nikšić, Foto: Svetlana Mandić
Komunalna policija Nikšić, Foto: Svetlana Mandić

Služba Komunalne policije Nikšić u dane vikenda vršiće pojačanu kontrolu i zabranu ulaska na lokalitetu Zabran kralja Nikole u Župi nikšićkoj.

"Na ovaj potez smo se odlučili iz razloga što je predhodnog vikenda naša služba informisana da je na tom području bilo pojačano prisustvo naših sugrađana pretežno iz Nikšića i da su isti pravili roštilje i upražnjavali slične aktivnosti. Ovu pojavu jedino možemo spriječiti stalnim prisustvom na ovom dijelu naše opštine. Zahvalio bih se predsjedniku MZ Župa Dragoljubu Raduloviću kao svim mještanima Župe koji poštuju sve mjere NKT i koju su nam od velike pomoći za sprovođenje mjera iz nadležnosti Komunale policije", kazao je načelnik Komunalne policije, Novica Milović.

Dodao je da će nastaviti dobru saradnju sa MZ Župa i biti na raspolaganju svim građanima kako iz te Mjesne zajednice tako i iz čitavog Nikšića.

Bonus video: