Pomorac razočaran odnosom „Šeratona”

Iz hotela su, nakon konsultovanja sa advokatom, odbili da nadoknade štetu jer je, prije nego što ih je obavijestio o incidentu, napustio parking vozilom. On tvrdi da je i dalje nepričvršćeni poklopac šahta opasnost za vozila, ali i one koji tuda pješke prolaze
82 pregleda 4 komentar(a)
ŠEraton parking, Foto: Dragana Šćepanović
ŠEraton parking, Foto: Dragana Šćepanović
Ažurirano: 21.03.2018. 19:42h

Kolašinac Stevan Drašković tvrdi da je, kao gost hotela „Šeraton“ u tom gradu, imao vrlo razočaravajuće iskustvo s mendžmentom tog turističkog objekta. Kako kaže, on je početkom marta na parkingu tog hotela, na poklopcu šahta oštetio vozilo, a iz „Šeratona“ su odbili da mu nadoknade šetu. To je, smatra Drašković, „nedopustivo neodogovoran odnos prema gostima i loša reklama za taj internacionalni hotelski brend“.

„Čak uopšte nije riječ o vrijednosti štete, već o odnosu prema gostu. Vozilo sam oštetio izlazeći sa pakinga u kasnim večernjim satima. Riječ je o okruglom šahtu s pravougaonim poklopacem, koji ni do danas nije pričvršćen i iskrivljen je. Odmah na izlasku s parkinga, primijetio sam štetu, vratio se, obavijestio mendžment hotela, a potom je i policija napravila zapisnik.“, priča Drašković, koji ne živi u rodnom gradu i pomorac je.

Iz hotela su, nakon konsultovanja sa advokatom, odbili da nadoknade štetu jer je, prije nego što ih je obavijestio o incidentu, napustio parking vozilom. On tvrdi da je i dalje nepričvršćeni poklopac šahta opasnost za vozila, ali i one koji tuda pješke prolaze.

Iz kolašinskog hotela kažu da su uvijek spremni da izađu u susret gostima, ali da Draškoviću nijesu mogli nadokanditi oštećenja na vozilu, „jer nije jasno kako su ona nastala“. Kažu da su pregledavajući snimke sa nadzornih kamera, utvrdili da je on napustio parking, a devet minuta kasnije se vratio i recepciju obavijestio o oštećenjima na vozilu.

„To je dug period tokom kojeg je vozilo mogao da ošteti i na nekom drugom mjestu u gradu“, kažu u „Šeratonu“.

Šaht, tvrde, nikada nije otvoren, iako se poklopac djelimično iskrivio prilikom prolaska mašina za čišćenje snijega. To će, obećavaju, čim prođe loše vrijeme popraviti, kao što su i do sada radili.

Bonus video: