Popović: Najviša misija svakog čovjeka jeste da pronađe mir, ljubav i toleranciju za drugog

"Jedini autoritet svakom vjerujućem srcu može biti samo onaj koji govori jezikom ljubavi, sloge, skrušenosti i praštanja, jezikom Hrista kojeg slavimo za Božić, a svako ko drugačije propovijeda, propovijeda, jasno je, protiv istine i protiv dobra svakog čovjeka", navodi se u čestitci Popovića
788 pregleda 10 komentar(a)
Andrija Popović, Foto: BORIS PEJOVIC, BORIS PEJOVIC, BORIS PEJOVIC, BORIS PEJOVIC
Andrija Popović, Foto: BORIS PEJOVIC, BORIS PEJOVIC, BORIS PEJOVIC, BORIS PEJOVIC

Predsjednik Liberalne partije Andrija Popović, čestitao je Badnji dan i Božićne praznike svim građanima i građankama pravoslavne vjeroispovijesti, svještenstvu Crnogorske pravoslavne crkve i Mitropolije crnogorsko-primorske SPC u Crnoj Gori i svim ljudima koji slave po starom kalendaru

"Božić, najradosniji hrišćanski praznik, svoju radost unijeće u sva srca i domove naroda koji ga slavi. U ovim danima punih izazova, tenzija i emotivnog naboja, najplemenitija i najviša misija svakog čovjeka jeste da pronađe mir, ljubav i toleranciju za drugog i drugačijeg i da prašta i onda kada mu je najteže. To su univerzalne poruke Hristove ljubavi i božanske milosti koje svako ljudsko biće treba iskreno da prigrli" navodi se u čestitci.

"Jedini autoritet svakom vjerujućem srcu može biti samo onaj koji govori jezikom ljubavi, sloge, skrušenosti i praštanja, jezikom Hrista kojeg slavimo za Božić, a svako ko drugačije propovijeda, propovijeda, jasno je, protiv istine i protiv dobra svakog čovjeka", navodi se u čestitci Popovića.

"Želim vam da Božićne praznike provedete sa najdražima, dostojanstveno, u miru, radosti i sreći!", zaključeno je u čestitci.

Bonus video: