Popunjavanjem anketa do dodatnog prihoda

Ukoliko imate stavove koje želite da podelite sa svijetom o raznim proizvodima, društvenim trendovima ili aktuelnoj političkoj situaciji, sada se možete pridružiti novom sistemu online istraživanja u Crnoj Gori
526 pregleda 2 komentar(a)
MindTake, Foto: MindTake
MindTake, Foto: MindTake
Ažurirano: 13.02.2015. 08:14h

Jeste li među onima koji uvijek imaju svoje mišljenje i želite to reći naglas? Imamo dobru vijest: vaši stavovi i razmišljanja sada vam mogu donijeti korist.

Poboljšajte različite proizvode i usmjerite društvene trendove.

Dobra vijest je da možete postati potrošač i aktivni član zajednice, izražavanjem zadovoljstva, ali i kritike usmerene ka određenom proizvodu.

Ukoliko imate stavove koje želite da podelite sa svijetom o raznim proizvodima, društvenim trendovima ili aktuelnoj političkoj situaciji, sada se možete pridružiti novom sistemu online istraživanja u Crnoj Gori.

Kompanija koja se bavi online istraživanjima, MindTake, je nedavno kreirala online bazu podataka ispitanika – članova. Možete da nam se pridružite i sami. Jednostavno, vaši i odgovori ostalih članova učestvovaće u diskusiji o aktuelnim trendovima, kao i njihovom uticaju u budućnosti. Sada i vi možete dati svoj doprinos poboljšanju postojećih proizvoda i razvoju novih trendova.

Kako?

Cijeli sistem funkcioniše vrlo jednostavno. U nekoliko koraka možete izraziti svoje mišljenje, dobiti čitav niz pogodnosti i zaraditi:

  1. Sve što vam je potrebno za početak je besplatna registracija.
  2. Kao član MindTake panela povremeno ćete putem e-maila primati pozive za učešće u anketama putem kojih možete izraziti svoje mišljenje.
  3. Na taj način, uvijek ćete biti dobro informisani i možete odrediti neke buduće trendove.
  4. Za svako popunjeno istraživanje dobićete određeni broj poena na svom računu, koje u MindTake prodavnici jednostavno možete zamijeniti za neki od vrednosnih vaučera. Kad sakupite 150 ili više poena, možete ih zamijeniti za iznos dopunu u vrijednosti od 10 Eura za vaš prepaid mobilni broj, donirati istu protivrednost u dobrotvorne svrhe a u budućnosti i za vaučere za kupovinu u Amazon Internet prodavnicama. Po aktiviranju PayPal usluga u Crnoj Gori ćete moći i da poene zamenite za gotovinsku uplatu na vaš račun.

Poene može prikupiti na nekoliko jednostavnih načina:

  • nova registracija
  • kompletirane ankete
  • različite kampanje kompanije MindTake
  • ukoliko nam, kao naš član, pridružite nove članove.

Vaše obaveze...

Zapravo ih i nema. U poziciji ste da sami možete odlučiti kada i koje ankete želite popuniti. Nakon što ste odabarete temu ili proizvod koji vas zanimaju i koji biste željeli ocijeniti i preporučiti potencijalnim korisnicima, odgovorite na naša pitanja i očekujte novac ili neke druge pogodnosti.

Bonus video: