Poslovanje u skladu sa prirodom

Ako ste i vi ljubitelj divlje i netaknute prirode, onda je Eco selo Nevidio pravo mjesto za vas
7336 pregleda 0 komentar(a)
Eco selo Nevidio, Foto: Rale Pavićević
Eco selo Nevidio, Foto: Rale Pavićević
Ažurirano: 11.12.2019. 15:42h

U živopisnom selu Pošćenje, na južnoj strani planine Durmitor, nalazi se Eco selo Nevidio i na samo 400 m od magistralnog puta Risan – Žabljak, između kanjona i ledničkih jezera, pretstavlja oazu mira i netaknutne prirode.

Gostima se nudi smještaj u devet rustičnih koliba, sagrađenih u ambijentalnom stilu, od prirodnih materijala u potpunosti uklopljenih u divlju prirodu, kao i restoran sa specijalitetima napravljenih isključivo od namirnica nabavljenih od lokalnog stanovništva.

Eco selo Nevidio
Eco selo Nevidio(Foto: Rale Pavićević)

Prvi objekat na sjeveru Crne Gore sa EU Eco sertifikatom

Eco selo Nevidio je od nedavno i prvi eko sertifikovani objekat na sjeveru Crne Gore.

Seritifikat, koji predstavlja potvrdu primjene ekoloških standarda poslovanja, je samo zvanična potvrda koja je stigla nakon ispunjanja svih propisanih standarda. Eco selo Nevidio je njegov osnivač Gašo Lalović, osmislio za ljubitelje prirode koji dolaze iz svih krajeva svijeta i ovdje se odavno posluje onako kako priroda nalaže.

Racionalna potrošnja vode i električne energije, redukcija ambalažnog otpada i očuvanje kvaliteta vazduha podrazumjevali su se i prije eco sertifikata.

Poslovati u netaknutnoj prirodi sa sobom povlači i niz odgovornosti. Svjesni važnosti očuvanja životne sredine i sve veće nemarnosti ljudi prema onome što nas okružuje, u Eco selu Nevidio se na ovaj način pokušavaju zahvaliti na svemu što nam priroda nesebično daje i tako podižu svijest o značaju očuvanja planete Zemlje.

Ako ste i vi ljubitelj divlje i netaknute prirode, onda je Eco selo Nevidio pravo mjesto za vas.

Galerija