Predsjednik sindikata taksista: Nadležni još ne rade što smo se dogovorili

Podgorički taksisti su zbog namjere Glavnog grada da poveća broj taksi vozila, najavljivali svakodnevne dvosatne protestne vožnje po ulicama glavnog grada
55 pregleda 1 komentar(a)
taksisti Podgorica, Foto: Luka Zeković
taksisti Podgorica, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 24.04.2017. 19:43h

Predsjednik Strukovnog sindikata taksista Borislav Pavlović kazao je da Glavni grad još ništa ne preduzima kako bi ispunio prošlonedjeljni dogovor o poboljšanju uslova u auto-taksi prevozu.

“Dani idu, a rezultata nema. Tražimo da se sa ulica uklone divlji taksisti, kojih prema njihovim informacijama, ima oko 600. Tražimo i da privredna taksi društva izdaju prave a ne švercovane račune”, kazao je Pavlović.

On je rekao da su sa detaljima dogovora sa gradonačelnikom Slavoljubom Stijepovićem juče, na Skupštini taksi preduzetnika Podgorice, upoznali ostale taksiste iz Glavnog grada.

Podgorički taksisti su zbog namjere Glavnog grada da poveća broj taksi vozila, najavljivali svakodnevne dvosatne protestne vožnje po ulicama glavnog grada.

Od te zamisli su odustali nakon sastanka u upravi Glavnog grada održanog prošle sedmice, a nadležnima su dali rok od mjesec dana da riješe probleme.

Bonus video: