Prekinuta aukcija za prodaju drveta u Rožajama:Tuča ponuđača tokom licitiranja

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti”, do prekida je došlo nakon što su se fizički sukobila dvojica zainteresovanih ponuđača iz Rožaja: Edip Mehović i Aid Kalač
6027 pregleda 5 komentar(a)
Potvrdio da je došlo do fizičkog obračuna: Nusret Kalač, Foto: Aida Sadiković
Potvrdio da je došlo do fizičkog obračuna: Nusret Kalač, Foto: Aida Sadiković
Ažurirano: 25.01.2019. 07:47h

Aukcija za prodaju drveta u Područnoj jedinici u Rožajama, juče je prekinuta nakon što je došlo do incidenta u kojem su učestvovala dvojica zainteresovanih ponuđača, saznaju “Vijesti”.

Iz Uprave za šume u Pljevljima - gdje se održavala aukcija, juče su preko svog sajta obavijestili ponuđače da će ih informisati o daljim radnjama u tom predmetu, nakon sprovođenja pravne procedure utvrđivanja odgovornosti za prekid postupka aukcije.

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti”, do prekida je došlo nakon što su se fizički sukobila dvojica zainteresovanih ponuđača iz Rožaja: Edip Mehović i Aid Kalač, tokom licitiranja za jednu od gazdinskih jedinica u toj opštini.

Odgovorni iz Uprave za šume pozvali su pljevaljsku policiju, koja je privela Mehovića i Kalača. Nakon saslušanja u lokalnom Centru bezbjednosti, Mehović je priveden sudiji za prekršaje u Pljevljima, koji ga je novčano kaznio.

Direktor Uprave za šume Nusret Kalač kazao je “Vijestima” da nije prisustvovao licitaciji, ali da su ga kolege upoznale sa incidentom.

On je rekao da su učestvovala 23 ponuđača. „Jedan od ponuđača koji je zastupao firmu iz Berana, dva puta je udario drugog, a prisutni su spriječili dalji fizički obračun. Potom je pozvana policija koja je privela njih dvojicu”, rekao je Kalač.

Bonus video: