Prevrnuo se vatrogasni kamion: Vozač nepovrijeđen

Vatrogasci, spasioci, dobrovoljci, vojska, mještani peti dan se bore sa požarima, koji još uvijek bukte na nekoliko mjesta na Luštici i u zaleđu Sutorine
87 pregleda 2 komentar(a)
kanader, Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
kanader, Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 21.07.2017. 11:57h

Na području sela Zabrđe na Obosniku na Luštici, danas je s uskog seoskog puta skliznuo kamion cisterna od šest tona, hercegnovske vatrogasne jedinice.

Vozač G.M. je nastavio i dalje da radi. Odbijao je i da ode kod ljekara jer tvrdi da se dobro osjeća. Kamion jer “ispravljen” i biće došlepan u Meljine, kod Vatrogasnog doma.

Vatrogasci, spasioci, dobrovoljci, vojska, mještani peti dan se bore sa požarima, koji još uvijek bukte na nekoliko mjesta na Luštici i u zaleđu Sutorine.

U želji da spasu ljudske živote i imovinu prije svega, u danonoćnoj borbi sa vatrenom stihijom izloženi su nadljudskim naporima u izuzetno teškom okruženju, što ostavlja posljedice.

Ohrabrujuća je vijest da su požari na području hercegnovske opštine pod kontrolom. Hercegnovski vatrogasci na neprohodnom terenu sa naprtnjačama sa vodom gase požar u blizini Konjevića iznad Sutorine.

Načelnik Službe zaštite i spašavanja Zlatko Ćirović ističe požrtvovanost pilota hrvatskih kanadera koji su uspješno pomogli u gašenju požara. Hrvatski kanaderi su sada angažovani u Konavlima na granici sa Crnom Gorom gdje je buknuo požar.

Bonus video: