Prezentacija "Primarne selekcije otpada na teritoriji Tivta"

Manifestaciju su zajedno priredili Sekretarijat za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Opštine Tivat i Komunalno preduzeće, a djeci su predstavljene do sada preduzete aktivnosti na planu selektivnog prikupljanja i reciklaže otpada u Tivtu, ka i ekonomske i ekološki benefiti ovakvog pristupa u gazdovanju otpadom
64 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 26.04.2017. 12:33h

Prezentacija na temu „Primarna selekcija otpada na teritoriji opštine Tivat“ održana je danas u multimedijalnoj dvorani zgrade lokalne uprave.

Prezentacija je bila namjenjena učenicima VII, VIII i IX razreda OŠ “Drago Milović“ iz Tivta i OŠ “Branko Brinić” iz Radovića, kao i učenicima tivatske SMŠ “Mladost”. Manifestaciju su zajedno priredili Sekretarijat za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Opštine Tivat i Komunalno preduzeće, a djeci su predstavljene do sada preduzete aktivnosti na planu selektivnog prikupljanja i reciklaže otpada u Tivtu, ka i ekonomske i ekološki benefiti ovakvog pristupa u gazdovanju otpadom.

Ova je prezentacija bila je jedna u nizu aktivnosti organizovanih u Tivtu u okviru kampanje “Mjesec april - mjesec Planete”.

Galerija

Bonus video: