Pribilović: Opština Pljevlja primjer pozitivnog odnosa uprave prema građanima

Pribilović je održala sastanak sa predstavnicima NVO sektora iz opština Pljevlja, Žabljak, Bijelo Polje i Mojkovac na kojem je razgovarano o pitanjima od značaja za razvoj i održivost NVO
941 pregleda 0 komentar(a)
Ministarka u posjeti Građanskom birou
Ministarka u posjeti Građanskom birou

Opština Pljevlja predstavlja primjer pozitivnog odnosa uprave prema građanima. To je ocjenila ministarska javne uprave Suzana Pribilović, koja je danas boravila u radnoj posjeti Opštini Pljevlja, gdje o aktuelnim projektima i budućim planovima razgovarala sa predsjednikom Opštine Pljevlja Igorom Golubovićem.

Ministarka je posjetila Građanski biro Opštine Pljevlja koji, kako je istakla, predstavlja jedan od primjera na koje sve načine lokalne uprave mogu primjenom savremenih koncepata postati efikasniji i efektivniji servisi.

Ona je prisustvovala i demonstraciji elektronskog testiranja prilikom zapošljavanja u organima lokalne samouprave. Predsjednik opštine, Igor Golubović, je kazao da opština Pljevlja ima tradicionalno pozitivan odnos prema prema građanima. Golubović je saopštio da Opština planira da unaprijedi uslove za rad lokalnih službenika i namještenika te da će kroz IT sektor nastojati da unaprijede servise za građane.

Pribilović je održala sastanak sa predstavnicima NVO sektora iz opština Pljevlja, Žabljak, Bijelo Polje i Mojkovac na kojem je razgovarano o pitanjima od značaja za razvoj i održivost NVO.

Ministarka Pribilović posjetila je manifestaciju „Dani pljevaljskog sira“ koja je po 18. put oodržana u Pljevljima.

Bonus video: