Prijavili posjetu prostitutke: Sad je sve u rukama policije

Direktorica Gimnazije Zoja Bojanić-Lalović “Vijestima” je juče kazala da je utvrđeno da je prostitutka bila u dvorištu škole i da su o tome obavijestili policiju
249 pregleda 19 komentar(a)
Prostitutka, Foto: Shutterstock
Prostitutka, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 29.10.2016. 14:28h

Policija je juče pokrenula istragu povodom dolaska prostitutke u dvorište podgoričke Gimnazije “Slobodan Škerović”.

“Vijestima” je saopšteno da su postupili po prijavi koju su nadležni iz Gimnazije juče podnijeli.

Navode da će uzeti izjave od nekih učenika, da je izuzet snimak nadzornih kamera Gimnazije i da se “preduzimaju zakonom propisane aktivnosti kako bi događaj bio rasvijetljen”.

“Službenici CB Podgorica su o događaju obavijestili nadležnog tužioca i preduzimaju aktivnosti na utvrđivanju činjenica koje se odnose na prijavljeni događaj. U tom smislu službenici CB Podgorica će obaviti razgovor sa nadležnima u Gimnaziji, dok će inspektori obučeni za postupanje sa maloljetnicim licima takođe u propisanoj proceduri uzeti izjave i od jednog broja učenika”, piše u saopštenju policije.

Direktorica Gimnazije Zoja Bojanić-Lalović “Vijestima” je juče kazala da je utvrđeno da je prostitutka bila u dvorištu škole i da su o tome obavijestili policiju.

““Pedagozi su od učenika doznali iste informacije, koje ste i vi juče objavili i uprava škole je slučaj prijavila Centru bezbjednosti. Sada je sve na njima”, kazala je Bojanić-Lalović.

Više gimnazijalaca ispričalo je “Vijestima” da je sredovječna plavuša nudila usluge đacima u utorak, oko 12:30, u školskom dvorištu.

Istoga dana, Bojanić-Lalović je kazala da ne zna ništa o tome, između ostalog i da je dvoje đaka prijavilo posjetu prostitutke, praktično odmah nakon što je đacima nudila usluge.

U srijedu, je pak, kazala da će ispitati te navode, da bi juče slučaj prijavila policiji.

Bonus video: